WOMEN'S GUIDE

6 τροφές που θα σας χαρίσουν λαμπερό δέρμα σε μία μόνο εβδομάδα

Μία από τις διασημότερες διατροφολόγους του Χόλιγουντ, η Kimberly Snyder, μοιράστηκε με γνωστό γυναικείο περιοδικό τα μυστικά της διατροφής των σταρ.

Σύμφωνα πάντα με την Kimberly Snyder, αν εντάξετε αυτές τις τροφές στην καθημερινή σας διατροφή θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα στο δέρμα σας ακόμα και μέσα σε μία εβδομάδα. Ποιές είναι αυτές οι μαγικές τροφές; Δείτε τη λίστα.


1. Λεμόνι
Το ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί κάνει θαύματα: αποτοξινώνει και βοηθά τον μεταβολισμό. Μάλιστα σου προτείνει να πίνεις ζεστό νερό με λεμόνι και κατά τη διάρκεια της ημέρας και να στίβεις φρέσκο λεμόνι παντού, από τις πράσινες σαλάτες μέχρι μέσα σε χυμούς με πράσινα φρούτα.


2. Γλυκοπατάτες
Ο συνδυασμος καροτίνης β και βιταμινών Α και C που περιέχουν καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, βοηθά στην επανόρθωση των ιστών, χαρίζει άμεσα λάμψη στο δέρμα και βοηθά στην ανάπτυξη μαλλιών και νυχιών.


3. Αμύγδαλα
Πρέπει να γίνουν το καθημερινό σας σνακ καθώς η Βιταμίνη Ε που περιέχουν έχει ισχυρή αντιγηραντική δράση, ενώ τα αμύγδαλα βοηθούν στην εντατική ενυδάτωση.


4. Ανανάς
Τον θεωρεί μαγικό υλικό για την ομορφιά, αφού έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, μειώνει τις φλεγμονές στο δέρμα και αυξάνει την παραγωγή κολαγόνου και βελτιώνει την πέψη.


5. Παντζάρια
Επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην επανόρθωση των κυττάρων του δέρματος και προλαμβάνει τις ρυτίδες. Μάλιστα η  Snyder σου προτείνει κάθε πρωί να φτιάχνεις έναν χυμό με παντζάρια, πράσινο μήλο και λίγο τζίντζερ για ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα.


6. Σύκα
Οι μαγικοί του σπόροι, σύμφωνα με την Snyder, βοηθούν στην αποτοξίνωση του πετπικού συστήματος και αυτός ο καθαρισμός εκ των έσω θα σου χαρίσει λάμψη στο δέρμα. Μόνο που επειδή έχουν πολλή ζάχαρη σου προτείνει να τρως μόνο λίγα (1 με 2 φρέσκα ή αποξηραμένα) κάθε μέρα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!