WOMEN'S GUIDE

3 απλά και εύκολα τρικ των stars για να δείχνεις πάντα σικ στο αεροδρόμιο [εικόνες]

Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν αυξάνονται και οι πιθανότητες για κάποιο αεροπορικό ταξίδι.

Όταν κανείς ταξιδεύει πρέπει πάνω από όλα να νιώθει άνετα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ως πρέπει να κάνει εκπτώσεις στο στυλ. Και αυτές που ξέρυν καλύτερα από τον οποιοδήποτε πως να παραδίδουν μαθήματα στυλ ακόμα και στις σάλες των αεροδρομίων είναι τα διάσημα μοντέλα και οι stars που λόγω της δουλειάς τους ταξιδεύουν διαρκώς. Δείτε τρία εύκολα κολπάκι που χρησιμοποιούν ώστε να συνδυάζουν άνεση και σικ εμφανίσεις στα ταξίδια τους.

1. Μονοχρωμία: Ο πιο σίγουρος τρόπος και η πιο safe επιλογή για να είσαι σιγουρη πως δεν θα κάνει κανένα στυλιστικό λάθος. Το δε λευκό χρώμα, αλλά και το μαύρο είναι πάντα σικ.

2. To fashion statement παλτό: Μπορείς να φορέσεις άνετα ρούχα για την πτήση σου και να δώσεις μία πιο fashion πινελιά στο look σου με ένα "ιδιαίτερο" επώνυμο παλτό είτε με έντονο χρώμα ή prints,είτε με μεγάλο μήκος, είτε με ασύμετρα κοψίματα.

3. Sporty chic: Το casual wear και οι φόρμες είναι ούτως ή άλλως μόδα και το σίγουρο είναι πως ένα τέτοιο look θα σας χαρίσει άνεση στο ταξίδι και σίγουρα κανείς δεν θα σας πει εκτός μόδας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!