VIRAL

Μαζί με αστυνομικούς τερμάτισε την έννοια "περίεργη πρόταση γάμου" [βίντεο]

Τα τελευταία χρόνια στα social media έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε "πρωτότυπες" προτάσεις γάμου με τους υποψήφιους γαμπρούς να εξαντλούν τα όρια της ευρηματικότητας.

Έτσι έχουμε δει προτάσεις γάμου - υπερπαραγωγές, με συμμετοχή celebrities, με δημιουργία ολόκληρης ταινίας, ακόμα και υποβρύχιες προτάσεις γάμου κ.ο.κ.  Όμως κάθε φορά που λέμε πως κάποιος έκανε την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου, κάποιος άλλος εμφανίζεται και τον ξεπερνά. Τώρα αυτό πέτυχε ένας νεαρός αφροαμερικανός στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, με τη συνδρομή της τοπικής αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί κάνουν πως συλλαμβάνουν τον άνδρα, μετά από μικροεπεισόδιο που σημειώθηκε σε ένα βενζινάδικο και τον σημαδεύουν με τα όπλα τους. Η κοπέλα του φρικάρει και προσπαθεί να πει στους αστυνομικούς να ηρεμήσουν και μπαίνει μπροστά από το αγόρι της καθώς φοβάται μην τον πυροβολήσουν (ένας καθόλου παράλογος φόβος δεδομένης της αύξησης της αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ με θύματα αφροαμερικανούς) . Και εκεί που η κοπέλα τρελαίνεται είναι όταν  βλέπει το αγόρι της να ψάχνει κάτι στην τσέπη του, πλέον φοβάται πως όντως θα τον πυροβολήσουν ο αστυνομικοί, φοβούμενοι με τη σειρά τους πως ο νέος οπλοφορεί. Και τελικά ο νεαρός άνδρας βγάζει και της δίνει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων και όλοι γελούν και αγκαλιάζονται.

Μία πραγματικά πρωτότυπη, αλλά όχι και ιδιαίτερα ρομαντική πρόταση γάμου, με έμμεσες αναφορές και στη σύγχρονη πολιτικο-κοινωνική κατάσταση στις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!