WOMEN'S GUIDE

H Selena Gomez είναι το νέο πρόσωπο της Coach

Η διάσημη τραγουδίστρια ενισχύει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις της με το χώρο της μόδας.

Η δημοφιλής σταρ, που πρόσφατα αντιμετώπισε κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας, έχει επανακάμψει και τώρα ανακοινώθηκε πως θα συνεργαστεί το διάσημο label "Coach". 
Την είδηση αρχικά αποκάλυψε η Page Six που είχε γράψει πως η Selena πληρώθηκε 10 εκατομμύρια δολάρια για να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του οίκου το 2017. 
Η Coach επιβεβαιώνει τη συνεργασία (όχι το ποσό της αμοιβής) ενώ και η Selena δήλωσε με γραπτή της ανακοίνωση πως είναι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Coach Stuart Vevers (μάλιστα γράφει πως θα συνεργαστούν και για τη δημιουργία κάποιου δικού της fashion item που θα κυκλοφορήσει πιθανά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο) αλλά και πως θα συμμετάσχει στις δράσεις του Ιδρύματος της Coach "Step Up".
Θυμίζουμε πως η Selena είχε γίνει το κεντρικό πρόσωπο και σε πρόσφατη καμπάνια του Louis Vuitton, και φαίνεται πως ο τίτλος της δημοφιλέστερης νεαρής σταρ στο Instagram (παραμένει πρώτη σε followers παγκοσμίως), την έχει κάνει ανάρπαστη σε labels που θέλουν να επαναπροσεγγίσουν το νεανικό κοινό.

Δείτε τις φωτογραφίες της Selena που ανέβασε η Coach στο Instagram για να υποδεχτεί την Selena και να ανακοινώσει τη συνεργασία.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!