WOMEN'S GUIDE

Ποιό είναι το λάθος που κάνετε και έχετε σπυράκια στην πλάτη;

Φέτος στη μόδα, είναι τα ξώπλατα βραδυνά φορέματα και το χειμώνα και καθώς οι γιορτές πλησιάζουν, πολλές ονειρεύονται να τα φορέσουν, αλλά τα σπυράκια στην πλάτη δεν το επιτρέπουν.

Το μυστικό για το πώς θα απαλλαγείτε (δυστυχώς όχι άμεσα, αλλά θα προλάβετε να φορέσετε ξώπλατο το καλοκαίρι αν αρχίσετε από τώρα) μάς το αποκάλυψε η δερματολόγος της Kendall Jenner, η Christie Kidd.
H Kidd είναι ο άνθρωπος που βοήθησε την Kendall να απαλλαγεί από το σοβαρό πρόβλημα ακμής που αντιμετώπισε στην εφηβεία της και να φτάσει να έχει το αξεγάδιαστο δέρμα που την έχει κάνει περιζήτητο top model.
Σύμφωνα με την Dr  Kidd, η λεγόμενη "bacne", δηλαδή η ακμή που εμφανίζεται στην πλάτη, παρουσιάζεται γιατί εκεί υπάρχουν σημεία με τους περισσότερους σμηγματογόνους αδένες.

Η ίδια εξηγεί πως ο λόγος που εμφανίζονται εκεί τα σπυράκια είναι γιατί είναι λάθος ο ο τρόπος με τον οποίο λούζεστε.

Οι περισσότερες γυναίκες (και αρκετοί άνδρες) βάζουν σαμπουάν και λούζουν τα μαλλιά,  μετά απλώνουν το κοντίσιονερ ή μία μάσκα μαλλιών και όσο περιμένουν να δράσουν τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, πλένουν το σώμα τους και μετά ξεπλένουν μαζί και μαλλιά και σώμα. Αυτό είναι λάθος.

Η λύση είναι να αλλάξετε σειρά στο λούσιμο και στο πλύσιμο του σώματος, δηλαδή να ασχοληθείτε πρώτα με τα μαλλιά και αφού ξεβγάλετε και το κοντίσιονερ ή την μάσκα μαλλιών, τότε είναι σύμφωνα με την Kidd, η κατάλληλη στιγμή, για να ασχοληθείτε με το σώμα σας και άρα και τον καθαρισμό και πλύσιμο της πλάτης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!