WOMEN'S GUIDE

5 συμβουλές και DIY βίντεο για το γιορτινό σου μακιγιάζ

Οι γιορτές έφτασαν! Ετοιμάσου να λάμψεις στα ρεβεγιόν και στα γιορτινά πάρτυ.

Το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι για το γιορτινό μακιγιάζ, είναι πως δεν χρειάζεται να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που βάφεσαι συνήθως, απλά μπορείς και κυρίως επιτρέπεται λόγω ημερών, να γίνεις λίγο πιο υπερβολική. Δες ποιά στοιχεία παίζουν πολύ στο φετινό μακιγιάζ και βρες το δικό σου τρόπο να τα ενσωματώσεις στο μακιγιάζ σου.


1. Η λάμψη σχεδόν επιβάλλεται: Πρόσθεσε glitter στο μακιγιάζ σου (για παράδειγμα στα μάτια ή τα χείλη) ή αναζήτησε μια σκιά ματιών σε χρυσό, ασημί, ροζ-χρυσό (πολύ στη μόδα φέτος) ή μπρονζέ (επίσης πολύ στη μόδα) τόνο.
2. Τα smokey eyes είναι και φέτος στη μόδα, αλλά δεν θα πρέπει να τονίσεις πολύ τα χείλη, αν υιοθετήσεις αυτό το μακιγιάζ.
3. Αντίστροφα και τα έντονα φολγερά κραγιόν είναι στη μόδα. Μάλιστα είναι και ο συνδυασμός δύο αποχρώσεων (μία πιο σκούρα στο κέντρο πάνω από την απόιχρωση του κανονικού κραγιόν). Ωστόσο τα μάτια καλό θα είναι να φαίνονται λίγο πιο "ήρεμα".
4. Ήρθε η στιγμή να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες. Αν δεν τις τιμάς όλο το χρόνο, τώρα σίγουρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τις τιμήσεις αφού θα δώσουν την απαραίτητη υπερβολή στο λουκ σου με τον πιο απλό τρόπο.
5 Θυμήσου να τονίσεις τα φρύδια σου. Τα έντονα φυσικά φρύδια είναι στη μόδα. 

Δες τώρα τα δημοφιλέστερα makeup tutorials των τελευταίων εβδομάδων



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!