WOMEN'S GUIDE

Τα παπούτσια ενός πρώην στυλίστα που κλέβουν τις καρδιές των stars

Αν δεν έχετε ήδη μάθει το όνομα του Neil J Rodgers, τότε σίγουρα θα το ακούσετε τις επόμενες εβδομάδες.

Καθώς η χρονιά, οδεύει προς το τέλος της και ξεκινά η νέα χρονιά, αρχίζει και επίσημα η περίοδος απονομής βραβείων στο Χόλιγουντ, με αποκορύφωμα τις Χρυσές Σφαίρες και τα Όσκαρ. Και το σίγουρο είναι πως φέτος πολλές σταρ θα φορέσουν στο κόκκινο χαλί παπούτσια του Neil J Rodgers.
Πρόκειται για ένα πρώην στυλίστα που για χρόνια συνεργάζονταν με διάσημες σταρ (όπως η Beyonce) και μοιράζονταν μαζί τους, τον... πόνο τους με τα άβολα παπούτσια που φορούσαν στο κόκκινο χαλί.
Έτσι πέρυσι αποφάσισε ο ίδιος να σχεδιάσει τα δικά του παπούτσια που είναι και στυλάτα και άνετα και ειδικά το σχέδιο "Stella" έγινε το αγαπημένο των σταρ και είδαμε γυναίκες όπως οι Lupita Nyong'o, Mila Kunis, Daisy Ridley και Naomie Harris να το τιμούν στις επίσημες εμφανίσεις τους. 
Τα εν λόγω παπούτσια έχουn ειδικές αεροσόλες για άνεση, χωρίς να χάνουν τίποτα σε στυλ, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται από 500 μέχρι και κάτι πάνω από 1000 ευρώ. Ειδικά αν σκοπεύετε να γίνετε νύφη μέσα στο 2017 αναζητήστε τα on line και θα μας θυμηθείτε.

Stars φορούν το παπούτσι Stella


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!