ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου 2016

Η Σελήνη στον Σκορπιό, ευνοεί την εκπλήρωση των στόχων σου, ίσως μάλιστα να λάβεις εγγυήσεις από ένα ισχυρό πρόσωπο.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά

Ο Άρης στους Ιχθύες σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο αφού είναι βέβαιο πως ότι διαδραματίζεται σε αυτό θα το βρεις μπροστά σου. Την ίδια στιγμή βέβαια μπορείς κι εσύ να κινηθείς μυστικά αλλά για να βοηθήσεις κόσμο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και περιμένει κάποιο «θαύμα». Επιπλέον, αν έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες, μπορεί να φτάσεις σε πολύ υψηλά επίπεδα έμπνευσης και δημιουργικότητας. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό ίσως υπάρξουν κάποια οικονομικά «σκαμπανεβάσματα» αλλά... τέλος καλό, όλα καλά!
Ερωτικά
Για σένα η ζωή ήταν και θα είναι πάντα μια περιπέτεια, μέσα από την οποία γνωρίζεις τον εαυτό σου και τους άλλους. Κράτα λοιπόν... χαρακτήρα και μην ενδίδεις σε πρόσωπα που παίρνουν τα πράγματα «σώνει και καλά» στα σοβαρά!=

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό ανοίγει τον δρόμο σε μια συμφωνία ή συνεργασία, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις ευκολότερα κάποιους από τους στόχους σου. Ίσως βέβαια να υπάρξουν και υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν αλλά σε κάθε περίπτωση η τελική «σούμα» θα είναι υπέρ σου.
Παράλληλα και ο Άρης στους Ιχθύες σε ωθεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με την έλευση νέων φίλων στην ζωή σου ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε όμως μήπως πίσω από τις υποτιθέμενες προθέσεις κρύβονται άλλες πιο... δόλιες!
Ερωτικά
Ο ρεαλιστικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα πράγματα μπορεί να εντυπωσιάσει ένα πρόσωπο, που θα σε προσεγγίσει έχοντας... απώτερους σκοπούς αλλά τίποτε δεν σου εξασφαλίζει μια μονιμότητα, αφού εδώ είναι που ισχύει το «easy come, easy go»!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνεις θα σε βοηθήσουν να «ξεκολλήσεις» από μια σχετική απραξία και να δεις το μέλλον σου πιο αισιόδοξα. Επιπλέον, ο Άρης στους Ιχθύες θα σε φέρει σε επαφή με ισχυρά ή «διακεκριμένα» πρόσωπα, που όμως μπορεί να έχουν και τις... κρυφές σκέψεις ή προθέσεις τους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ευνοεί την ανανέωση των τεχνικών μέσων που χρησιμοποιείς στην δουλειά σου, μέχρι ωστόσο να ολοκληρωθεί το «πρότζεκτ», μπορεί να περάσεις μέσα από παλινδρομήσεις και αμφιβολίες.
Ερωτικά
Σήμερα θα σου δοθεί μια ακόμη ευκαιρία για να βελτιώσεις τους όρους και τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι περισσότερες από μια, έστω και στα... λόγια!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό προάγει την δημιουργικότητα σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα με τα οποία συμφωνείτε σε πολλά και μπορείτε να δράσετε από κοινού. Επιπλέον, ίσως πάρεις μια χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύες σε καλεί να διευρύνεις τους πνευματικούς ορίζοντες σου, κάτι που εκτός των άλλων θα σε βοηθήσει να αναδείξεις ακόμη περισσότερο τις ικανότητες σου. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο νομικό ζήτημα, φαίνεται πως μια «τρίπλα» θα σε απελευθερώσει.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, σήμερα μπορεί να σου δοθεί μια ακόμη ευκαιρία για να αλλάξεις αυτό το «καθεστώς» με την... επαναφορά μιας παλιάς σου αγάπης. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένεται να υπάρξουν κάποιες γκρίνιες αλλά και πολλές όμορφες στιγμές. 


ΛΕΩΝ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό, εξυπηρετεί άριστα τα σχέδια σου για την αναμόρφωση ή επέκταση του προσωπικού σου χώρου, ενώ παρά τις όποιες... γκρίνιες και παλινδρομήσεις φαίνεται ότι τελικά θα αποκατασταθεί το επιθυμητό και εορταστικό κλίμα στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύες σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες προκειμένου να μην αφήσεις ανεκπλήρωτη καμία επιθυμία των ανθρώπων που αγαπάς και εκτιμάς, μην περιμένεις ωστόσο να λάβεις την «αναμενόμενη» θετική ανταπόκριση απ’ όλους.
Ερωτικά
Ενώ κοντά σου βρίσκεται ένα πρόσωπο, πρόθυμο να σε... διευκολύνει στην προσωπική σου ζωή, εσύ φαίνεται να έχεις το μυαλό σου σε κάτι πιο δύσκολο που σε «εξιτάρει», μήπως όμως να το... ξανασκεφτόσουν; 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Ο Άρης στους Ιχθύες βάζει στο «παιχνίδι» τους άλλους και φαίνεται ότι παράλληλα με τις δικές σου επιθυμίες θα πρέπει να υπολογίσεις και τις δικές τους. Ωστόσο μια συνεργασία μπορεί να κρύβει παγίδες, που θα τις καταλάβεις μόνον αν «βγεις» από την λογική σου και ακολουθήσεις κυρίως την διαίσθησή σου, αφού αυτή είναι που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις κακοτοπιές αλλά και να αποκομίσεις και κάποια απρόσμενα πλεονεκτήματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό θα σου φέρει έκτακτες μετακινήσεις αλλά και μια ευχάριστη είδηση.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, με μόνη επιφύλαξη την χρονική διάρκεια του εγχειρήματος σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ίσως υπάρξουν... κλυδωνισμοί! 


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά κυρίως ζητήματα αλλά και στο πως θα ικανοποιήσεις τις αυξημένες ανάγκες των εορτών. Μην ανησυχείς ωστόσο, αφού τελικά όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή να ορίσει αλλαγές στο εργασιακό σου πλαίσιο αλλά εδώ είναι που ισχύει το «σκύλος που γαβγίζει, δεν δαγκώνει»! Αντίθετα αν επικρατεί μια παράξενη ησυχία, τότε είναι που θα πρέπει να αρχίσεις να... ανησυχείς!
Ερωτικά
Όλα συνηγορούν σε μια προσωπική επιτυχία και μόνον η αναποφασιστικότητά σου μπορεί να αναβάλλει ή να καθυστερήσει μια εξέλιξη, που σε φέρνει πλησιέστερα στην ευτυχία σου. Βλέπεις, ο «ζυγισμένος» δρόμος δεν είναι πάντα κι ο... σωστός! 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξή των προσόντων σου αλλά και σε ευκολίες ή παροχές από άλλους, που θα σε κάνουν να ατενίσεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Επιπλέον θα σε ωθήσει να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύες θα σε φέρει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά και να περάσεις όμορφα, αρκεί βέβαια να αφήσεις πίσω σου την συνήθη καχυποψία σου, που δεν αρμόζει διόλου στο πνεύμα των Χριστουγέννων!
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την συγκατοίκηση σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορείς να ξεκινήσεις την νέα σου πορεία από την διαμόρφωση ενός χώρου με «όλα τα κομφόρ»! 


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Ο Άρης στους Ιχθύες δεν προσφέρεται για «οικογενειακά» Χριστούγεννα, αφού όλο και κάτι θα σου ξεφουρνίσει για να χαλάσει το καλό κλίμα, από καβγαδάκια, μέχρι τεχνικά-υδραυλικά προβλήματα, οπότε μάλλον σε συμφέρει να το... ρίξεις έξω! Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν νέοι όροι σε μια περιουσιακή σου υπόθεση, πρόσεξε ωστόσο μήπως η «φάβα» έχει κάποιον «λάκκο». Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς στην υγεία σου και να αποφύγεις πλεονασμούς και καταχρήσεις στην διατροφή σου.
Ερωτικά
Αν και για την ώρα όλα φαίνεται να εξαντλούνται σε επίπεδο φιλοφρονήσεων, τίποτα δεν αποκλείει μια πιο «εμπλουτισμένη» συνέχεια στο εγγύς μέλλον. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προγραμμάτισε μια εκδρομή με το ταίρι σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά

Ο Άρης στους Ιχθύες σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να επικοινωνήσεις τα σχέδια ή τις προθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, πρόσεξε ωστόσο μήπως κάποιος/α «πονηρός/η», σε αντιγράψει εμφανίζοντας τελικά τις ιδέες σου ως δικές του/της. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει κοντά σε φίλους/ες ή ομάδες που έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε βοηθήσουν, αν μάλιστα σου γίνει μια πρόταση συμπόρευσης δεν έχεις παρά να πεις το «ναι», διασφαλίζοντας φυσικά το... κόπιράιτ!
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση η έμφαση πέφτει κυρίως στις φιλίες σου αλλά με δεδομένη την διεύρυνση του κύκλου σου και τα νέα πρόσωπα που «εισέρχονται» στην ζωή σου, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει! 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό, ευνοεί την εκπλήρωση των στόχων σου, ίσως μάλιστα να λάβεις εγγυήσεις από ένα ισχυρό πρόσωπο. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει χωρίς τις αναπόφευκτες «τριβές» που χαρακτηρίζουν οποιαδήποτε απόπειρα σύνθεσης διαφορετικών απόψεων. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύες μπορεί να συμβάλλει σε μια δραστική βελτίωση των οικονομικών σου, την ίδια στιγμή όμως σου συνιστά να προσέχεις τους «πονηρούς» και να αποφύγεις αγορές ειδών που... μοιάζουν με «πρωτοκλασάτα» αλλά μπορεί να είναι και «μούφες»!
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, είτε αυτό αφορά στην ανανέωση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης, είτε σε κάτι καινούριο και... συναρπαστικό!


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Νέες ιδέες και εμπνεύσεις σε «ζωντανεύουν», καλό είναι όμως να μην μείνεις μόνον στην θεωρία αλλά να υλοποιήσεις άμεσα αυτά που σκέφτεσαι, πριν γίνουν... καπνός! Επιπλέον, ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει αρνητικό απέναντι σε όσα προσπαθούν να σου επιβάλλουν και πιο θετικό στις δικές σου εμπνεύσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση και το μορφωτικό σου επίπεδο, ενώ γενικότερα αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Η παροιμία λέει ότι «στην βράση κολλάει το σίδερο», κάτι που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου στην περίπτωση που θέλεις πραγματικά να βιώσεις κάτι «μοναδικό». Ξεπέρασε λοιπόν την ατολμία ή τις επιφυλάξεις σου και κάνε αυτό που νιώθεις. 
Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!