VIRAL

True story: Από υπέρβαρη έφηβη έγινε μοντέλο [εικόνες]

Μία 21χρονη κοπέλα από τη Δανία, αποδεικνύει πως αν κάτι το βάλεις ως στόχο στη ζωή σου μπορείς να το πετύχεις... Ακόμα και το να μεταμορφωθείς.

Η νεαρή ονομάζεται Mathilde Broberg, και έχει γινεί δημοφιλής στο Instagram, καθώς στο προφίλ της ανεβάζει εικόνες, που καταγράφουν την μεταμόρφωσή της, αλλά και απλές συμβουλές για όσους θέλουν να τη μιμηθούν.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Mathilde Broberg, πριν λίγα χρόνια όταν ήταν ακόμη στην εφηβεία ζύγιζε 121 κιλά και η ίδια λέει πως ήταν υπέρβαρη από όταν θυμάται τον εαυτό της, ακόμα και ως παιδί. Λίγο μετά τα 16 της χρόνια αποφάσισε πως θέλει να αλλάξει την εμφάνισή της.
Μάλιστα η ίδια με πολλή ειλικρίνεια δηλώνει πως ο λόγος που το αποφάσισε είναι γιατί ήθελε να βρει ένα αγόρι, να αποκτήσει ένα σώμα που να ταιριάζει στο όμορφο πρόσωπό της και να μην ντρέπεται όταν γδύνεται.
Σήμερα η Mathilde ζυγίζει 67 κιλά και εργάζεται ως μοντέλο για αθλητικά είδη και μαγιό.
Ο λόγος που έχει γίνει δημοφιλης, πέρα από την θεαματική της μεταμόρφωση είναι γιατί μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια και δίνει πάντα απλές συμβουλές.
Έτσι για παράδειγμα λέει πως τα πρώτα κιλά τα έχασε απλά με το να μην τρώει τόσο πολύ όχι κάποια συγκεκριμένη ή "θαυματουργή" δίαιτα ή τονίζει πως η γυμναστική είναι απαραίτητη και πως άρχισε να γυμνάζεται 4 με 5 φορές την εβδομάδα και σου συστήνει να βρεις έναν προσωπικό γυμναστή για να σε βοηθήσει. Δεν προσπαθεί να σου "πουλήσει" τίποτα, απλά μοιράζεται συμβουλές από την προσωπική της εμπειρία, όπως το να τρως με μικρό κουταλάκι για να έχεις την ψευδαίσθηση πως τρως περισσότερο.
Επίσης η ίδια αποκάλυψε πως μετά την τεράστια απώλεια βάρους (56 ολόκληρα κιλά) χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει το ζαρωμένο δέρμα που είχε δημιουργηθεί στο σώμα της και το εντυπωσιακό είναι πως στη πατρίδα της, τη Δανία, το κράτος καλύπτει τα έξοδα για τέτοιες επεμβάσεις (και ας είναι αισθητικές) τα οποία έξοδα των επεμβάσεων (έκανε πάνω από μία) ξεπερνούν σε κόστος τα 10.000 ευρώ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!