VIRAL

Κάποιοι έκοψαν τα αυτιά και τη μύτη αυτού του σκύλου [εικόνες]

Μία τεράστια προσπάθεια έχει ξεκινήσει για τον εντοπισμό των ανθρώπων που βασάνισαν με τον πιο απίστευτο τρόπο ένα ημίαιμο ροτβάιλερ στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ.

Το ζώο μεταφέρθηκε την περασμένη Τρίτη στο Michigan Humane Society όπου οι γιατροί το φρόντισαν και το άτυχο ζώο και πλέον το αποκαλούν Baron (Βαρώνο) και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, αν και οι ακρωτηριασμοί του είναι μόνιμοι.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του και το CNN, εθελοντές του Michigan Humane Society είπαν πως ποτέ δεν έχουν ξαναδεί τόσο βίαιο ακρωτηριασμό σε ένα ζώο, οι κτηνίατροι που εξέτασαν το ζώο δηλώνουν πως οι ακρωτηριασμοί έχουν γίνει από ανθρώπινο χέρι και όχι από ατύχημα και οι φωτογραφίες του ζώου που ανέβασαν στο Facebook έχουν σοκάρει τους πάντες.

Μετά τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε το θέμα, ενώ αρχικά έδιναν αμοιβή 2.500 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες για το δράστη ή τους δράστες, τώρα το ύψος της αμοιβής ανέβηκε στα 37.000 δολάρια, καθώς φιλόζωοι από κάθε γωνιά του πλανήτη προσφέρουν χρήματα για να εντοπιστούν τα "τέρατα" που έκαναν αυτήν την απάνθρωπη πράξη. Το θετικό είναι πως λόγω της μεγάλης προβολής, ο Baron έχει ήδη δεχτεί αρκετές προτάσεις για υιοθεσία και σύντομα μόλις αναρρώσει πλήρως θα βρεθεί σε κάποιο σπίτι όπου θα τον αγαπούν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!