ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου 2017

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο αναμένεται να σου προσθέσει επιπλέον ευθύνες, πιέσεις και καημούς, τόσο σε προσωπικό-συναισθηματικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό.

ΚΡΙΟΣ  
Γενικά
 
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να ψάξεις για να βρεις τι «παίζεται» στο παρασκήνιο κι όχι άδικα, αφού μπορείς να προλάβεις εξελίξεις που θα σε έβλαπταν. Επιπλέον σε ωθεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση αναφορικά με την υγεία ή την διατροφή σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στο σπίτι, φρόντισέ τα περισσότερο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου υπενθυμίζει ότι για να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο οι δικές σου δυνάμεις δεν αρκούν και καλό είναι να προσεταιριστείς άτομα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε «σπρώξουν».
Ερωτικά
Σήμερα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «μπλέξεις» σε μια κατάσταση που από πίσω της υπάρχει «χοντρό» παρασκήνιο ή απλά έχει κι άλλον/η… συμμετέχοντα σε αυτήν! Κι όχι πως θα υποφέρεις, αλλά από την στιγμή που έχεις στην διάθεσή σου μια πληθώρα επιλογών γιατί να καταφύγεις στα δύσκολα;


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά

 Η «στριμωγμένη» Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί μεν να σε βοηθήσει να αντιληφθείς μια ίντριγκα που υφαίνεται στο φιλικό σου περιβάλλον, ίσως όμως και να σε στενοχωρήσει με μια εξέλιξη στη ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Επιπλέον, σε καλεί να είσαι επιφυλακτικός/η σε σχέση με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, ιδιαίτερα αν κάτι τέτοιο προϋποθέτει και την οικονομική συνδρομή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε προτρέπει να επικεντρωθείς περισσότερο σε έρευνες και διαβάσματα, παρά σε εξωστρεφείς δράσεις που θα σε «στρεσάρουν».
Ερωτικά
Ένα φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις κι εδώ δεν έχεις παρά να σκεφτείς ότι ο καθένας έχει τα δικά του μέτρα και σταθμά στον έρωτα. Άλλο πράγμα λοιπόν η ψυχολογική βοήθεια ή συμπαράσταση κι άλλο η… έμπρακτη!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο αναμένεται να σου προσθέσει επιπλέον ευθύνες, πιέσεις και καημούς, τόσο σε προσωπικό-συναισθηματικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Σε κάθε περίπτωση όμως, το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου και να μην αναλάβεις όλα αυτά που θα θελήσουν να σου «φορτώσουν», είτε πρόκειται για καθήκοντα είτε για ενοχές! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή και στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού φαίνεται πως σε περιτριγυρίζουν άτομα με «σκοτεινές» προθέσεις.
Ερωτικά
Τα καλά νέα είναι ότι συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον των άλλων, ίσως μάλιστα σου γίνει μια ενδιαφέρουσα «κρούση» αλλά από ένα άτομο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρονάκια! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως «ο κόμπος έφτασε στο χτένι» και απαιτούνται αποφάσεις.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε αγαστή συνεργασία με τον Πλούτωνα, ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που δηλώνουν κι από αυτήν την άποψη μια πρόταση ή μια συμφωνία μπορεί να κρύβει παγίδες. Ίσως όμως να στενοχωρηθείς κι από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύεςπολλαπλασιάζει τις ευθύνες σου, με συνέπεια ή ημέρα να εξελιχθεί πιο κουραστικά από όσο περιμένεις. Επιπλέον, μπορεί να εμφανιστούν κάποια δερματικά προβλήματα.
Ερωτικά
Αν δεν το έχεις καταλάβει η προσωπική σου ζωή περνά σταδιακά σε μια νέα φάση, που δεν θυμίζει σε τίποτα τα μέχρι τώρα πεπραγμένα σου. Μέχρι όμως να ισορροπήσουν τα πράγματα, καλό είναι να «ψαχτείς» ακόμη περισσότερο, αποφεύγοντας κάθε είδους «σπασμωδικές» επιλογές.


ΛΕΩΝ  
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας σου, αλλά το πρωτεύον είναι να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου. Αν μάλιστα διαπιστώσεις ότι οι δυνάμεις σου σε προδίδουν, τότε ξεκουράσου, αναβάλλοντας όλα εκείνα που δεν επείγουν. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σου φέρει μια στενοχώρια, είτε συναισθηματικής φύσεως είτε οικονομικής-επαγγελματικής και καλό είναι να περιορίσεις τις προσδοκίες σου σε αμφότερους τους τομείς.
Ερωτικά
Αν πάρεις «αψήφιστα» μια προσωπική σου υπόθεση, μπορεί και να το πληρώσεις ακριβά γι’ αυτό σκέψου, πριν πράξεις! Αυτό αναφέρεται τόσο σε «παρατράγουδα» μιας ενδεχόμενης σχέσης, όσο και σε θέματα υγείας. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε μην «ζορίζεις» τα πράγματα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να περιπλέξουν τα πράγματα σε σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να σε κάνουν μάρτυρα ενός μάλλον δυσάρεστου περιστατικού. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως παρασυρθείς από ένα πάθος που νόμιζες ότι ελέγχεις. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει μεν να βάλεις μια τάξη στο «σύμπαν» σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σου φέρει περισσότερες δυσκολίες τόσο σε οικογενειακά ζητήματα, όσο και στις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι προηγούνται οι περικοπές!
Ερωτικά
Φαίνεται να σε συνοδεύουν καημοί και αναστεναγμοί αλλά σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις κάτι, αφού η εξέλιξή του δεν θα είναι η επιθυμητή. Υπομονή, λοιπόν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον ήρθε η ώρα για ένα γενναίο ξεκαθάρισμα.


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά

Εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα για τα τεκταινόμενα, τόσο στη δουλειά σου, όσο και σε σχέση με ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον, η Σελήνη και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλούν να ψάξεις τον χώρο σου αλλά και να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, αφού είναι πιθανό να βρεις κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Την ίδια στιγμή βέβαια, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σε «φορτώσει» με έξτρα υποχρεώσεις ή να σε αναγκάσει να ασχοληθείς με θέματα υγείας των άλλων.
Ερωτικά
Μπορεί μεν στο εργασιακό σου περιβάλλον να υπάρχουν ποικίλες «προκλήσεις», πρόσεξε όμως μήπως η ανάγκη σου να τα έχεις καλά με όλους/ες σε εγκλωβίσει τελικά σε μια περίπλοκη κατάσταση. Επιπλέον, φρόντισε να τηρείς τα δέοντα μέτρα προστασίας και τους κανόνες υγιεινής.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ  
Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου φέρνει κάποια «μαντάτα», που δεν τα λες κι ευχάριστα! Επιπλέον, σήμερα καλείσαι να δώσεις διεξόδους σε περίπλοκες καταστάσεις, που σχετίζονται με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά, βοηθώντας τα, θα μπορέσεις να «ξεχάσεις» και τα δικά σου προβλήματα. Παράλληλα, στον οικονομικό τομέα οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στους χειρισμούς σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι αποφεύγοντας να «ξανοιχτείς», αφού τόσο οι αγορές όσο και οι επενδυτικές πρωτοβουλίες σου θα ατυχήσουν!
Ερωτικά
Από την στιγμή που συγκεντρώνεις γύρω σου κάθε είδος προβληματικού τύπου, είναι σαφές ότι η έναρξη μιας σχέσης δεν θα είναι διόλου συμφέρουσα για σένα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να «καταπιείς» μια πίκρα, προκειμένου να διατηρηθεί η συνοχή της σχέσης σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να ξεχάσεις για την ώρα διασκεδάσεις και «χαλαρές» στιγμές, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν. Επιπλέον, ίσως να προκύψει ένα σχετικά σοβαρό οικογενειακό θέμα. Παράλληλα, στον οικονομικό τομέα φαίνεται πως κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα ή «στημένα» κι όσο κι αν υπολογίζεις στην καλή σου τύχη, τα αποτελέσματα δεν θα σου αρέσουν. Καλό είναι επίσης να μην δεσμευτείς με μελλοντικές υποχρεώσεις, αφού θα σου πέσουν κάπως βαριές!
Ερωτικά
Η ανασφάλειά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αφοσιωθείς στα καθήκοντά σου, αφήνοντας κατά μέρος τις ερωτικές αναζητήσεις σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά 

Η Σελήνη και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλούν να «αναγεννηθείς», αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σε πίκραναν ή αποδείχτηκαν ασύμφορα για τη ζωή σου και η αφορμή για να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία μπορεί να είναι κάποια ψυχοσωματικά συμπτώματα που απλά υποδηλώνουν ότι δεν πάει άλλο! Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε χρίζει πολύτιμο συμβουλάτορα για τους άλλους αλλά μπορεί και να σε ευνοήσει προσωπικά ή επαγγελματικά, από την στιγμή που οι εύστοχες παρεμβάσεις σου θα δικαιωθούν.
Ερωτικά
Τα υπαρξιακά ερωτήματα που σε βασανίζουν δεν μπορούν βέβαια και ούτε είναι σωστό να «απαντηθούν» μέσω μιας ερωτικής επιλογής, πριν ξεκαθαρίσεις απόλυτα το «τοπίο» μέσα σου. Από εκεί και ύστερα αναμένεται μεν μια ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλά από ένα «μπερδεμένο» πρόσωπο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά

Η Σελήνη και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να σου «έχουν φυλαγμένη» μια αναποδιά που θα σου «δέσει τα χέρια», γι αυτό μην προτρέχεις και φρόντισε να έχεις διαθέσιμη κάθε εναλλακτική λύση, τουλάχιστον ως προς τις βασικές προτεραιότητές σου. Επιπλέον, ίσως να ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας, το οποίο μάλιστα σχετίζεται με πρότερες «αμαρτίες». Παράλληλα, στα οικονομικά σου οφείλεις να είσαι φειδωλός/η και λιτοδίαιτος/η, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δεν προσφέρεται για αγορές ή επενδύσεις, παρά μόνον για πωλήσεις.
Ερωτικά
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να ξεχάσεις τα δικά σου και να αφοσιωθείς στα προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης που έχει την ανάγκη σου. Αν πάλι θελήσεις να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο ξοδεύοντας το κάτι τις σου, η προσπάθειά σου θα πέσει στο κενό.


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων και είναι πιθανό να αναλάβεις μια «αποστολή» βοηθείας και συμπαράστασης. Ίσως μάλιστα αυτός να είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να ξεπεράσεις μια δική σου στενοχώρια. Παράλληλα, η Σελήνη και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε προειδοποιούν ότι στις τάξεις των φίλων σου μπορεί να υπάρχει και κάποιο «φίδι», που δεν καλοβλέπει την πρόοδό σου και θα κάνει οτιδήποτε για να την «φρενάρει», ιδιαίτερα αν διαπιστώσει ότι δεν εξυπηρετείς τα συμφέροντά του.
Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται τόσο για αγάπες και λουλούδια, όσο για την διευθέτηση πρακτικών ζητημάτων στην σχέση σου κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να πάρεις και κάποιες «σκληρές» αποφάσεις. Όσον αφορά δε σε νέα γνωριμίες, φαίνεται να… προηγούνται οι ήδη δεσμευμένοι/ες!


Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!