WOMEN'S GUIDE

Αυτή η "πριν και μετά τα εξτένσιονς" εικόνα έχει πολλά να πει

Τα εξτένσιονς έχουν πλέον μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των γυναικών. Οι δε celebrities με τα εξτένσιονς και τις περούκες αλλάζουν hair looks κάθε μέρα.

Όμως πόσο ασφαλή είναι τα εξτένσιονς και η εντατική τους χρήση;
Ο διάσημος χολιγουντιανός κομμωτής Clayton Hawkins, ανέβασε πρόσφατα αυτή τη  σοκαριστική "πριν και μετά" φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram και προκάλεσε πολλά σχόλια, καθώς σοκάρει το "πριν".
Ο ίδιος μετά το ντόρο που προκάλεσε αυτή η φωτογραφία μίλησε σε διάφορα γυναικεία περιοδικά και sites και είπε πως δυστυχώς πρόκειται για μια διάσημη πελάτισσά του (φυσικά δεν αποκαλύπτει το όνομά της) με την οποία λόγω των δικών της και των δικών του επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είχαν καταφέρει να κλείσουν ραντεβού εδώ και ένα περίπου χρόνο.

Η γυναίκα του τηλεφώνησε και του είπε πως αντιμετωπίζει μία "κρίση" με τα μαλλιά της. Ο διάσημος κομμωτής είπε πως η συγκεκριμένη γυναίκα είχε πάντα αδύνατα μαλλιά, αλλά αυτό που είδε δεν το περίμενε. Από την χρήση εξτένσιονς είχαν σπάσει πολλές τρίχες με αποτέλεσμα τα κάτω μαλλιά να μην έχουν ίδιο μήκος πουθενά, ενώ στο πάνω μέρος επίσης υπήρχαν διαφορετικά μήκη αλλά αυτό έγινε από άλλο κομμωτή, ο οποίος κούρεψε τα φυσικά μαλλιά για να τα φέρει στο ίδιο μήκος με τα εξτένσιονς.

Ο διάσημος κομμωτής τονίζει πως η χρήση των εξτένσιονς θα πρέπει να γίνεται με σύνεση και να μην συνδυάζεται και με άλλες επεμβάσεις στα μαλλιά.

"Η συγκεκριμένη πελάτισσα είχε κάνει τα πάντα: εξτένσιονς, βραζιλιάνικη ισιωτική με κερατίνη, ανταύγιες και συχνό styling με πιστολάκι.... Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα!" λέει ο Clayton και επίσης τονίζει πως ποτέ δεν κουρεύουμε τα φυσικά μαλλιά, για να ταιριάξουν με τα εξτένσιονς, αλλά αντίθετα είναι προτιμότερο να κουρέψουμε τα εξτένσιονς, καθώς το φυσικό μαλλί, μεγαλώνοντας από μόνο του "προσαρμόζεται" πάνω στα εξτένσιονς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!