VIRAL

Η νέα επίσημη εμφάνιση της Melania προκάλεσε αντιδράσεις [εικόνες]

Η Melania Trump έσπευσε να παρακολουθήσει την πρώτη ομιλία του συζύγου της και προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, στο Κογκρέσο.

Και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις καθώς εμφανίστηκε στο ημικύκλιο της Βουλής των Αντιπροσώπων, φορώντας ένα μαύρο σύνολο του Michael Kors. Όμως η επιλογή αυτού του ταγέρ (σακάκι μπλέιζερ και μίντι pencil φούστα) από τη Melania προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις καθώς το γεγονός πως είχε ένα σχετικά αποκαλυπτικό ντεκολτέ και κυρίως το γεγονός πως ήταν όλο πούλιες και παγέτες προκάλεσε πολλά σχόλια.
Άλλοι βρήκαν εκθαμβωτική την εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας και άλλοι είπαν πως τους θυμίζει τραγουδίστρια που ετοιμάζεται να κάνει σόου, ενώ κάποιοι θύμισαν πως σε αντίστοιχη εμφάνιση πριν χρόνια, η τότε Πρώτη Κυρία Michelle Obama είχε δεχτεί σφοδρή κριτική για το έξωμο φόρεμά της και πως αυτό το ντεκολτέ της Melania είναι πολύ πιο προκλητικό.

Δείτε φωτογραφίες με τη νέα εμφάνιση της Melania Trump και κάποια από τα σχόλια των τελευταίων ωρών στο Twitter όπου γίνεται χαμός για τις πούλιες αι το ντεκολτέ της Melania Trump.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!