WOMEN'S GUIDE

Δείτε τί είναι οι μπλε ζώνες και πώς η Chanel αποθεώνει τη μαστίχα Χίου [βίντεο]

Ο γνωστός οίκος μόδας Chanel λανσάρει το Blue Serum ένα προϊόν ομορφιάς που δημιουργήθηκε από τα μυστικά μακροζωίας των κατοίκων στις "μπλε ζώνες" και η Ελλάδα ανήκει σε αυτές.

Η έρευνα της επιστημονικής ομάδας που δημιουργεί τα καλλυντικά του οίκου Chanel διαπίστωσε πως οι άνθρωποι που ζουν στις λεγόμενες "μπλε ζώνες" του πλανήτη, ζουν περισσότερα χρόνια, και αυτές οι περιοχές είναι η Κόστα Ρίκα, η Σαρδηνία και η Ελλάδα. 
Έτσι δημιούργησαν έναν ορρό ομορφιάς, το Blue Serum με πράσινο καφέ από την Κόστα Ρίκα, ελιές από την Σαρδηνία και μαστίχα από τη Χίο.
 Η καμπάνια της Chanel για τον νεο προϊόν, αποτελεί ένα ύμνο για την Ελλάδα, και ειδικά για τη Χίο και για τις μοναδικές ιδιότητες της μαστίχας, αφού εκτός από τα σποτ που εξηγούν τι είναι οι μπλε ζώνες, η Chanel έκανε ένα σποτ αφιερωμένο σε κάθε μια από τις τρεις περιοχές και για την Ελλάδα μεταξύ άλλων αναφέρει "Ο ήλιος είναι παντού εδώ. Μερικοί το αποκαλούν μυστήριο... Είναι, όμως, απλά η ζωή... Ισως γι' αυτό οι άνθρωποι εδώ ζουν περισσότερο. Η Ελλάδα είναι όλα αυτά. Και τώρα ένα μέρος τους σας αποκαλύπτεται...'.
Δείτε τα σποτ. 
 

Ελλάδα - Χίος

 

Σαρδηνία

Κόστα Ρίκα

Οι μπλε ζώνες

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!