VIRAL

Ένα μήνυμα σε σταθμό του Λονδίνου έγινε σήμερα viral στο twitter [εικόνες]

Συγκλονισμένος όλος ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά τη χθεσινή τρρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο και οι Λονδρέζοι βρίσκουν παρηγοριά στα πιο απίθανα σημεία.

Χθες λίγο μετά τις 14:40 μ.μ. ώρα Λονδίνου, το αίμα όλων πάγωσε καθώς άρχισε να μεταδίδεται η είδηση της επίθεσης στη γέφυρα του Westminster και στο βρετανικό κοινοβούλιο, και άρχισαν να ακούγονται οι πρώτες πληροφορίες για νεκρούς.
Σήμερα, τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα συμπαράστασης προς το Λονδίνο και τους Λονδρέζους και μαζί με τα αντιτρομοκρατικά σκίτσα που ανεβαίνουν σε hashtags όπως το #wearenotafraid, όλοι προσπαθούν να ξεπεράσουν το χθεσινό σοκ και τη θλίψη που προκάλεσε η επίθεση στο Λονδίνο
Όμως πολλοί θεωρούν πως το πιο αισιόδοξο μήνυμα οι Λονδρέζοι το είδαν γραμμένο, σήμερα το πρωί, σε μια πινακίδα στο σταθμό του Undreground στο Tower Hill.
Πρόκειται για μια ρήση που αναφέρει :
"Το λουλούδι που ανθίζει μέσα στην αντιξοότητα είναι το πιο σπάνιο και το πιο όμορφο από όλα" και πολλοί Λονδρέζοι που είδαν αυτό το μήνυμα το πρωί, καθώς προσπάθησαν να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους, έσπευσαν  να πουν πως είναι μια ρήση που τους δίνει κουράγιο σε μια δύσκολη στιγμή. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!