VIRAL

Υπάρχει σωσίας του Ryan Gosling και είναι και αυτός κούκλος [εικόνες]

Όπως πολύ σωστά σχολίασε μία από τις φαν που εντόπισαν τον σωσία του Ryan Goslig στι Instagram, το μόνο καλύτερο πράγμα από το να έχεις πλάι σου τον Ryan Gosling είναι να έχεις πλάι σου δύο Ryan Goslings!

Οι φαν του χολιγουντιανού σταρ είναι αναρίθμητες ανά τον κόσμο και ήταν θέμα χρόνου κάποιες εξ αυτών να εντοπίσουν τον Johannes Laschet στο Instagram και φυσικά να προσέξουν πως είναι φτυστός με τον βραβευμένο με Όσκαρ πρωταγωνιστή του La La Land.

Ο Johannes Laschet είναι ένας νεαρός φοιτητής της νομικής και fashion blogger, ζει στη Βόννη, ενώ στο προφίλ του στο Instagram δηλώνει φαν του κλασσικού ντυσίματος.


Όμως πώς ξαφνικά ο κόσμος ανακάλυψε τον Johannes Laschet, που είδε τους followers  του στα social media  να πολλαπλασιάζονται μέτα την "αποκάλυψη" της ομοιότητάς του με τον διάσημο ηθοποιό;


Πιθανά αυτό να σχετίζεται με το γεγονός πως ο Johannes είναι γιος του Γερμανού πολιτικού Armin Laschet, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο του προέδρου - υπουργού στις πρόσφατες εκλογές στο ομόσπονδο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας -Βεστφαλίας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!