VIRAL

Δείτε την απίστευτη χορευτική κίνηση μιας 12χρονης που έγινε viral [βίντεο]

Μέσα σε ένα χρόνο αυτή η 12χρονη έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο και το απίστευτο ταλέντο της στο χορό της χάρισε μια συνεργασία με τον Justin Bieber.

Ο λόγος για την Maesi Caes, ένα 12χρονο κοριτσάκι από την Αϊόβα των ΗΠΑ, η ιστορία του οποίου θυμίζει αυτή του Justin Bieber, αφού όπως ακριβώς συνέβη με τον Justin, έγινε αρχικά γνωστή πριν ένα περίπου χρόνο μέσω YouTube (έτσι ξεκίνησε και η καριέρα του Bieber).


Όλα ξεκίνησαν όταν οι παραγωγοί του αμερικανικού reality τηλεοπτικού σόου Dance Moms είδαν ένα βιντεάκι στο Διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια μια μικρούλα που έκανε απίστευτα χορευτικά. 
Συγκεκριμένα η μικρή Maesi, η οποία χορεύει από την ηλικία των 3 ετών, κατάφερε τον περασμένο Οκτώβριο να γίνει viral με ένα βίντεο που την έδειχνε να κάνει την κίνηση που η ίδια αποκαλεί "whack back" (ηχηρό πίσω κτύπημα) και έκτοτε έγινε διάσημη τηλεπερσόνα και βρέθηκε να συμμετέχει ακόμα και σε βιντεοκλίπ του Justin Bieber.


Τώρα, ένα χρόνο μετά η Maesi ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο για να μας δείξει ξανά το... whack back και να θυμηθεί πως ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο της σόουμπιζ.
Δείτε το βίντεο και ειδικά την εντυπωσιακή χορευτική κίνηση στο θεαματικό φινάλε.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!