VIRAL

Αυτή η selfie δυο γυναικών προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και απειλές

Δύο όμορφες γυναίκες πόζαραν μαζί για μια selfie, αλλά η μια εξ αυτών δεν φαντάζονταν πως αυτή η selfie θα προκαλούσε ακόμα και απειλές για τη ζωή της.

Ο λόγος για την Sarah Idan, την καλλονή που κέρδισε τον τίτλο Μις Ιράκ και εκπροσώπησε την χώρα της στα καλλιστεία Miss Universe.


H Sarah, ήταν η πρώτη γυναίκα από το Ιράκ που συμμετείχε στο διαγωνισμό ομορφιάς μετά από 45 χρόνια και όπως αναφέρει το CNN μολονότι η ίδια ήταν πανευτυχής με την συμμετοχή της, ποτέ δεν φαντάζονταν πως θα έφτανε σε σημείο να νιώσει πως απειλείται η ζωή της επειδή συμμετείχε στα καλλιστεία.


Η Μις Ιράκ στα παρασκήνια για τις πρόβες των καλλιστείων Miss Universe που έγιναν το Νοέμβριο, γνώρισε την Μις Ισραήλ, τη νεαρή Adar Gandelsman και οι δύο γυναίκες θέλησαν να βγάλουν μαζί μια selfie στέλνοντας ένα μήνυμα φιλίας και αγάπης.

 

A post shared by Sarah Idan (Sarai) (@sarahidan) on Nov 13, 2017 at 2:51pm PST


Αλλά αυτή η selfie προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων κυρίως από Ιρακινούς και Παλαιστίνιους (θυμίζουμε πως το Ιράκ δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις με το Ισραήλ) και όπως αναφέρει το CNN η Idan και η οικογένειά της δέχονται ακόμα και απειλές για τη ζωή τους εξαιτίας αυτής της selfie και αναγκάστηκαν να φύγουν από το Ιράκ, ενώ η ίδια η Idan ζει μόνιμα στις ΗΠΑ.


Η Μις Ιράκ σε δηλώσεις της λέει πως αναγκάστηκε να ανεβάσει ένα ακόμη μήνυμα στο Instagram στα αραβικά για να εξηγήσει πως η selfie που πόσταρε δεν σημαίνει πως επικροτεί τις πολιτικές του Ισραήλ ούτε μειώνει τον αγώνα των Παλαινίστιων. 

 

 

A post shared by Sarah Idan (Sarai)(@sarahidan) on Nov 21, 2017 at 11:29pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!