VIRAL

Ο Iron Man έδειξε πως έχει καρδιά - μάλαμα [βίντεο]

Ο διάσημος ηθοποιός Robert Downey Junior που υποδύεται τον Iron Man στη μεγάλη οθόνη, έκανε μια καλή πράξη που συγκίνησε πολλούς.

Τους τελευταίους μήνες έγινε viral στο Διαδίκτυο μέσω του hashtag  #AaronNeedsIronMan, η καμπάνια για τη στήριξη ενός νεαρού αγοριού που πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια.


Ο μικρός Aaron Hunter, πάσχει από το σύνδρομο ROHHAD, μια εξαιρετικά σπάνια ορμονική ασθένεια με μόλις 100 περιπτώσεις να έχουν διαγνωστεί μέχρι σήμερα. Η συγκεκριμένη ασθένεια επηρεάζει ένα μέρος του νευρικού συστήματος και προκαλεί ανεξέλεγκτη αύξηση βάρους, αδυναμία ελέγχου της θερμοκρασίας του σώματος και σταδιακή εμφάνιση όγκων. Όσοι πάσχουν από αυτή την ασθένεια έχουν χαμηλό καρδιακό ρυθμό και εμφανίζουν δυσκολίες στην αναπνοή και δυστυχώς η νόσος είναι ανίατη και θανάσιμη. Από τα 100 γνωστά περιστατικά κανένα άτομο που έπασχε από τη νόσο δεν κατάφερε να ζήσει μετά τα 20 έτη.


Ο μικρός Aaron γνωρίζει πως κάποια στιγμή θα πεθάνει και μια από τις επιθυμίες του ήταν να γνωρίσει τον Iron Man. 

 


O Robert Downey Jr όχι μόνο συγκινήθηκε από το μήνυμα του νεαρού αγοριού και έσπευσε να επισκεφτεί τον Aaron, αλλά ξεκίνησε μια νέα καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων για να συνεχιστούν οι έρευνες για τη νόσο ROHAAD και να βοηθηθούν όσοι πάσχουν από αυτή. Συγκεκριμένα ο χολιγουντιανός σταρ κάλεσε τους αναρίθμητους φαν του να δωρίσουν από 10 δολάρια στη νέα καμπάνια και για να δώσει κίνητρο είπε πως κάποιοι από αυτούς θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στο Χόλιγουντ και να βρεθούν στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας Avengers Infinity War 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!