WOMEN'S GUIDE

Ανάρπαστο έγινε το βερνίκι νυχιών που έβαλε η Meghan Markle στο γάμο της

Μπορεί για τις περισσότερες γυναίκες το να φορέσουν ένα πανάκριβο νυφικό σαν αυτό που έβαλε η Meghan Markle, να είναι ένα άπιαστο όνειρο, αλλά το να φορέσουν το ίδιο βερνίκι νυχιών όλες έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν.

Ο πριγκιπικός γάμος καθιέρωσε πλέον την Meghan ως το απόλυτο είδωλο για εκατομμύρια γυναίκες που έχουν εντυπωσιαστεί από την παραμυθένια ιστορία αγάπης της και μιμούνται και το στιλ της.


Και μολονότι δύσκολα μπορεί κανείς να μιμηθεί την αμύθητης αξίας τιάρα που φόρεσε η Meghan στο γάμο της, ή τα πανάκριβα κοσμήματα της νύφης, ήδη έχουν γίνει ανάρπαστες μιμήσεις των δύο νυφικών της Meghan (και ειδικά του δεύτερου που φόρεσε η νύφη στη δεξίωση και το σχεδίασε η Stella McCartney).


Και αυτό που επίσης έγινε ανάρπαστο είναι το μανό που φόρεσε η Meghan αφού αυτό κοστίζει μόλις λίγα ευρώ και το βρίσκει κανείς παντού.


Πρόκειται για μια απαλή ροζ απόχρωση που λέγεται "Ballet Slippers" (παπούτσια μπαλέτου) και κυκλοφορεί από την Essie και το συγκεκριμένο βερνίκι νυχιών εμφανίζει αλματώδη αύξηση πωλήσεων στο Amazon μετά το γάμο. Οι δε fashion bloggers σχολιάζουν πως είναι η πιο "ασφαλής απόχρωση" αφού ταιριάζει σε όλες και με όλα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!