VIRAL

Βρήκε τη χαμένη σκυλίτσα του μετά από χρόνια - Συγκινεί το βίντεο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

Τόσο ο διάσημος ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, όσο και η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου, λατρεύουν τα ζώα και δεν κρύβουν την αγάπη τους για τους σκύλους. Και τώρα μια ιστορία που αποκάλυψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μέσω social media συγκίνησε πολλούς ζωόφιλους.

Ο διάσημος ηθοποιός ανέβασε σε Instagram και facebook ένα βίντεο που δείχνει τη σύζυγό του να δακρύζει αντικρίζοντας μια σκυλίτσα: την Χριστίνα που το ζευγάρι την αναζητούσε εδώ και πάνω από 2,5 χρόνια και ξαφνικά την βρήκαν ξανά!

Το βίντεο συνόδευε το ακόλουθο κείμενο που εξηγεί την ιστορία της Χριστίνας.


"Πριν 4 χρόνια μια αδέσποτη σκυλίτσα του χωριού, μάς υιοθέτησε και τη λατρέψαμε! Τη φώναζαν Χριστίνα γιατί βρέθηκε παρατημένη στο χωριό τη μέρα των Χριστουγέννων. Πριν δυόμισι χρόνια και ενώ θα την παίρναμε μαζί μας στην Αθήνα το σκυλί χάθηκε και για πολύ καιρό γυρνούσαμε τα γύρω χωριά με τη φωτογραφία της, ψάχνοντας την και πάντα κοιτούσαμε στους δρόμους ,στα χωράφια μήπως μας ξεπεταχτεί από κάπου...μάταια. Η Χριστίνα μας, μετά από ΔΥΟΜΙΣΙ ολόκληρα ΧΡΟΝΙΑ, με το ίδιο κολάρο που της είχαμε φορέσει ΒΡΕΘΗΚΕ να τριγυρνάει αδέσποτη!!!...κι είναι πάλι κοντά μας"

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!