VIRAL

H Jessica Biel σχολίασε το...πέος του Justin Timberlake στο Instagram;

H 36χρονη ηθοποιός Jessica Biel δεν κρύβει το δέος που νιώθει για τα... προσόντα του διάσημου συζύγου της και τα εκφράζει δημοσίως.

Η Jessica το 2012 παντρεύτηκε το διάσημο τραγουδιστή και ηθοποιό Justin Timberlake και μαζί έχουν αποκτήσει και ένα αγοράκι και παραμένουν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.
Μάλιστα πρόσφατα έκαναν μια εκθαμβωτική εμφάνιση στη λαμπερή τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων ΕΜΜΥ.


Και τώρα ο πολυτάλαντος Justin προφανώς έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και μάλιστα τώρα ετοιμάζει να κυκλοφορήσει ένα δικό του βιβλίο με τον τίτλο Hindsight: Όλα τα πράγματα που βρίσκονται μπροστά μου και δεν τα βλέπω" και θέλησε να το ανακοινώσει μέσω Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που τον δείχνει να γράφει στον υπολογιστή του.


Και η σύζυγός του έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση γράφοντας "Ο δικός μου τεχνίτης του λόγου επί τω έργω. Πάντα νιώθω δέος για το μεγάλο σου...εγκέφαλο!". 


Φυσικά το σχόλιο της Biel δεν πέρασε απαρατήρητο από τους πάνω από 52 εκατομμύρια followers του Justin και τα σχόλια για το πόσο προικισμένος είναι (ή δεν είναι) ο Timberlake έπεσαν βροχή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!