VIRAL

Η Madonna τρίβει με ένα... sex toy το πρόσωπό της; [εικόνες & βίντεο]

Χαμό προκάλεσε η Madonna, όταν ανέβασε στα social media μια πόζα της που τη δείχνει να τρίβει κάτι που μοιάζει με sex toy πάνω στο πρόσωπό της.

Η βασίλισσα της ποπ, που στα 60 της χρόνια δείχνει να είναι αγέραστη, έχει πλέον το δικό της beauty brand MDNA skin και τα τελευταία χρόνια λασάρει τα δικά της καλλυντικά.


Και τώρα η Madonna ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες για να ανακοινώσει το λανσάρισμα ενός καινούργιου beauty roller (ρολό που κάνει μασάζ ανανέωσης στο πρόσωπο αλλά και contouring με κεφαλές από άνθρακα). 


Όμως μολονότι η σταρ έγραφε με σχετικά hashtags πως πρόκειται για ένα σύνεργο ομορφιάς, χιλιάδες φαν της άρχισαν να σχολιάζουν πως αυτό το αντικείμενο με τις δύο κεφαλές που είχε στο πρόσωπό της η  Madonna είναι κάποιο sex toy!


Στο τέλος η Madonna ανέβασε ένα βίντεο που εξηγεί ακριβώς τι κάνει το beauty roller της, αλλά κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν πως πρόκειται για sex toy. Πάντως για να είμαστε δίκαιοι ο πρότερος βίος της Madonna είναι τέτοιος που δεν μας επιτρέπει να θεωρήσουμε παράλογους όσους θεώρησαν πως η Madonna πόζαρε με ένα sex toy.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!