VIRAL

Δυο ομπρέλες έκαναν πολλές να ζηλεύουν την Meghan και να λυπούνται τη Melania

Με εξαίρεση το γεγονός πως και οι δυο διάσημες γυναίκες παντρεύτηκαν διάσημους άντρες και πως και οι δυο είχαν ασχοληθεί με τον κόσμο του θεάματος και των media, η Melania Trump και η Meghan Markle δεν έχουν και πολλά κοινά. Και όμως τώρα πολλοί συγκρίνουν τις δυο γυναίκες με αφορμή δύο ομπρέλες.

Μάλιστα χάρη σε δύο περιστατικά που συνέβησαν τις προηγούμενες μέρες σε δύο μακρινές γωνιές του πλανήτη, πολλοί ζηλεύουν την Meghan και την θαυμάζουν και πολλοί λυπούνται την Melania.


Και ο λόγος; Μα γιατί πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 15 Οκτωβρίου και ενώ έβρεχε στο Λευκό Οίκο στις ΗΠΑ, και το προεδρικό ζεύγος ετοιμάζονταν να αναχωρήσει για την Πολιτεία της Τζόρτζια, οι κάμερες κατέγραψαν τον Αμερικανό πρόεδρο να κρατά μια ομπρέλα και να παρατάει την έρημη Melania μόνη της μέσα στη βροχή, ενώ ο ίδιος με την ομπρέλα του έφυγε για να πάει να μιλήσει στους δημοσιογράφους.


Δυο μέρες αργότερα, στις 17 Οκτωβρίου στην μακρινή Αυστραλία επίσης έβρεχε και εκεί βρίσκονταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle που επισκέπτονταν μαζί το Victoria Park στο Dubbo. Μόνο που αυτό το ζευγάρι όχι μόνο μοιράζονταν την ίδια ομπρέλα αλλά η Meghan κρατούσε την ομπρέλα όση ώρα έβγαζε λόγο ο σύζυγός της και τον κοιτούσε με αγάπη στα μάτια, ενώ οι δυος τους έδειχναν να μην θέλει ο ένας να αφήσει το χέρι του άλλου (και την κοινή ομπρέλα) ούτε λεπτό.

 

Και φυσικά στο twitter όλοι συγκρίνουν τις δύο σκηνές και θεωρούν πως η μία δείχνει πόσο τραγικά κακός είναι ο γάμος της Melania και πόσο ευτυχισμένος αυτός της Meghan
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!