VIRAL

H Melania κάνει στριπτίζ στο Οβάλ Γραφείο; Έξαλλη έγινε με αυτό το βίντεο η Πρώτη Κυρία

Σάλο προκάλεσε ένα βίντεο που κάνει το γύρο των social media και δείχνει ένα στριπτίζ στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκοι, προκαλώντας την οργή της Melania Trump.

To επίμαχο βίντεο (που αποτελεί  teaser για μουσικό βιντεοκλίπ) το ανέβασε στα social media ο διάσημος Αμερικανός ράπερ T.I.  ο οποίος έγραψε πως αυτός δεν είναι ο Kanye (αναφερόμενος στον Kanye West, το διάσημο ράπερ και σύζυγο της Kim Kardashian, ο οποίος πρόσφατα επισκέφτηκε το Λευκό Οίκο και έδειξε τη λατρεία του για τον Trump).


Ο 38χρονος ράπερ Τ.Ι. στο βίντεο δείχνει μονταρισμένα πλάνα που δείχνουν τον Αμερικανό Πρόεδρο Donald Trump να φεύγει από τον Λευκό Οίκο για κάποιο ταξίδι, χωρίς να γνωρίζει πως πίσω του στο Οβάλ Γραφείο βρίσκεται ο ράπερ T.I. Μάλιστα εμφανίζεται και μια σωσίας της Melania Trump (φοράει και το τζάκετ που προκάλεσε σκάνδαλο) και αρχίζει να κάνει στριπτίζ στον ράπερ πάνω στο προεδρικό γραφείο!

 


Το επίμαχο βίντεο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και μέχρι και η υπεύθυνη επικοινωνίας της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ μέσω twitter έγραψε την απορία "πως γίνεται να επιτρέπεται κάτι τέτοιο"; μαζί με το hashtag που χαρακτήριζε το βίντεο "αηδιαστικό"
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!