VIRAL

Διάσημη αθλητική ρεπόρτερ έφαγε μπαλιά στο κεφάλι on camera [βίντεο]

Βρίσκεται μέσα στα γήπεδα και κάνει live μεταδόσεις εδώ και πάνω από 20 χρόνια και όμως ποτέ δεν είχε τύχει να της πέσει μια μπάλα στο κεφάλι. Και όμως τελικά της έτυχε και δείτε πως αντέδρασε.

Ο λόγος για τη Melissa Stark, μια από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές αθλητικές ρεπόρτερ στις ΗΠΑ, η οποία σήμερα είναι 44 ετών και εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες κάνει μεταδόσεις και ρεπορτάζ για το NFL, το πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου.


Όμως χθες Κυριακή, η Melissa είχε ένα ατύχημα ενώ βρίσκονταν σε γήπεδο του Λονδίνου για να μεταδώσει τον αγώνα των Tennessee Titans με τους Los Angeles Chargers, καθώς ενώ μιλούσε στην κάμερα μια δυνατή μπαλιά προσγειώθηκε στο κεφάλι της.


Όπως θα δείτε το χειρίστηκε σαν... επαγγελματίας και μολονότι το να σου πέσει στο κεφάλι μια βαριά δερμάτινη μπάλα - πεπόνι δεν είναι... αστείο, η ίδια η Melissa έκανε χιούμορ και δημοσίευσε στο twitter το βίντεο με το ατύχημα και σχολιάσε πως... πονάει περισσότερο κάθε φορά που βλέπει το βίντεο και πως αυτό πραγματικά δεν της συνέβη ποτέ στις ΗΠΑ και δεν θα ξεχάσει ποτέ το Λονδίνο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!