VIRAL

"Έκραξαν" στο twitter την Rita Ora για τη... live εμφάνισή της στη ΝΥ

Χθες έγινε στη Νέα Υόρκη, η καθιερωμένη ετήσια παρέλαση του καταστήματος Macy's, με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών και πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες συμμετείχαν στο event που αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών. Όμως δεν έλειψαν τα προβλήματα και ειδικά η Rita Ora δέχτηκε τα πυρά πολλών.

Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια, ήταν μια από τις σταρ που κλήθηκαν να τραγουδήσουν στην παρέλαση.


Και η αλήθεια είναι πως πολλοί καλλιτέχνες αντιμετώπισαν τεχνικά προβλήματα στις εμφανίσεις τους, αλλά ειδικά η Rita, φάνηκε ξεκάθαρα πως τραγουδούσε με play back και μάλιστα έδειχνε να τραγουδά άσχετους στίχους από αυτούς που ακούγονταν.


Όπως αναφέρει η Page Six, το twitter γέμισε με χλευαστικά σχόλια σαν αυτό, για την κακή εμφάνιση της Rita Ora


Πάντως, ένας άλλος διάσημος μουσικός και τραγουδιστής, ο πολυβραβευμένος John Legend έσπευσε να υπερασπιστεί μέσω twitter την Rita, εξηγώντας πως στις παρελάσεις σχεδόν κανένας καλλιτέχνης δεν τραγουδά πραγματικά live, αφού τεχνικά είναι δύσκολο να υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός πάνω στα άρματα. Και η Rita με τη σειρά της έσπευσε να τον ευχαριστήσει που την υπερασπίστηκε.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!