WOMEN'S GUIDE

Επανακυκλοφόρησε μια θρυλική τσάντα της... Carrie Bradshaw [βίντεο]

Η Sarah Jessica Parker έγινε αστέρι πρώτου μεγέθους χάρη στο ρόλο της Carrie Bradshaw στη τηλεοπτική σειρά Sex & The City και τώρα η χολιγουντιανή σταρ μεταμορφώνεται ξανά σε Carie με αφορμή το επαναλανσάρισμα στην αγορά μιας τσάντας που όλες είχαμε λατρέψει.

Ο λόγος για τις baguette τσάντες του Οίκου Fendi, που η Carrie συχνά κρατούσε σε επεισόδια της σειράς και μάλιστα σε ένα από αυτά, η Carrie είχε χάσει μια μωβ  Fendi Baguette τσάντα, που κάποιος της την είχε κλέψει.


Και επειδή η μόδα κύκλους κάνει οι συγκεκριμένες medium sized τσάντες είναι ξανά στη μόδα και ο οίκος Fendi ετοίμασε μια νέα καμπάνια για το επαναλανσάρισμά τους στην αγορά με τον τίτλο #BaguetteFriendsForever.

Και στο σποτ που συνοδεύει τη καμπάνια, βλέπουμε τρεις νεαρές γυναίκες στη Νέα Υόρκη (τα It Girls Caro Daur, Natasha Lau και Ebonee Davis) να έχουν ξετρελαθεί με τις νέες τσάντες και να αναζητούν απεγνωσμένα την μωβ baguette Fendi τσάντα με τις παγιέτες, την οποία τελικά την έχει πάρει η... Carrie Bradshaw που με ύφος τους εξηγεί πως αυτή δεν είναι μια τσάντα (bag) αλλά μια baguette!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!