VIRAL

Ένα παλιό βίντεο έγινε viral μετά το σκάνδαλο με τις μίζες σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που προκάλεσαν οι συλλήψεις celebrities και οι αποκαλύψεις πως σταρ του Χόλιγουντ, "λάδωναν", δίνοντας μεγάλα ποσά, προκειμένου τα παιδιά τους να σπουδάσουν σε γνωστά αμερικανικά πανεπιστήμια.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες είχε γίνει χαμός όταν πράκτορες του FBI συνέλαβαν την ηθοποιό Felicity Huffman (γνωστή από τη σειρά Νοικοκυρές σε Απόγνωση) καθώς η ίδια και ο διάσημος σύζυγός της William H. Macy (της σειράς Shameless) κατηγορήθηκαν πως είχαν πληρώσει 15.000 δολάρια για να εξασφαλίσουν πως τα παιδιά τους θα ήταν δεκτά στα πανεπιστήμια που είχαν επιλέξει, χωρίς να λάβουν υπόψη της τις νόμιμες διαδικασίες. 


Παράλληλα αποκαλύφθηκε πως και η ηθοποιός Lori Loughlin και ο μεγαλοεπιχειρηματίας σύζυγός της είχαν πληρώσει 500.000 δολάρια ώστε οι δυο κόρες τους να μπουν στο πανεπιστήμιο χωρίς εξετάσεις.


Συγκεκριμένα η κόρη τους και γνωστή influencer Olivia Jade, αποδείχτηκε πως είχε μπει στο University of Southern California (USC) με πριμοδότηση αθλήτριας, ενώ η ίδια δεν ασχολούνταν με αθλήματα.


H Lori Loughlin αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη μετά από καταβολή εγγύησης ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίου και περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης. Όμως ο σάλος δεν λέει να κοπάσει.


Ήδη γνωστές εταιρίες καλλυντικών διέκοψαν τη συνεργασία τους με την κόρη της Lori, την Olivia, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, ενώ και η Lori απολύθηκε από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες εμφανίζονταν καθώς οι εταιρείες Netflix και Hallmark δεν θέλουν να έχουν καμιά συνεργασία μαζί της.


Και τώρα έχει γίνει viral, ένα βίντεο, που τραβήχτηκε το 2017, στο οποίο η κόρη Olivia, μαθαίνει στη μάνα της Lori, την "αργκό" των νέων και σε ένα σημείο η μάνα ακούγεται να κάνει πλάκα με το πόσα λεφτά έχει χρειαστεί να πληρώσει για την εκπαίδευση της κόρης της!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!