VIRAL

Χαμό προκαλεί το νέο πασχαλινό σποτ με τον Πέτρο Γαϊτάνο [βίντεο]

Ο Πέτρος Γαϊτάνος χάρη στην εξαιρετική του φωνή έχει συνδεθεί στο μυαλό πολλών με το Πάσχα, καθώς έχει ψάλλει όλους τους ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας. Φέτος το Πάσχα όμως, ο Πέτρος Γαϊτάνος, αποφάσισε να μας παρουσιάσει μια άλλη πλευρά του εαυτού του.

Ο Γαϊτάνος δέχτηκε να παίξει στο νέο πασχαλινό σποτ της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo (όπως στο παρελθόν έχουν κάνει πολλοί επώνυμοι από την Άντζελα Δημητρίου μέχρι την Κατερίνα Στανίση) και σε αυτό μας δείχνει πως έχει πολύ χιούμορ και διάθεση για αυτοσαρκασμό, αφού μέσα στα λίγα δευτερόλεπτα του σποτ, βλέπουμε τον Γαϊτάνο με το γνωστό σοβαρό ύφος του, να μεταμορφώνεται σε... Πόντιο Πιλάτο, σε... Ιούδα και να βλέπει να πλούσια μαλλιά του να λαμπαδιάζουν καθώς παίρνουν φωτιά από τη λαμπάδα μιας κυρίας!

Τελικά ο Γαϊτάνος στο σποτ φαίνεται να λέει ναι στην πρόταση να παίξει στη διαφήμιση με την προϋπόθεση να στείλει το μήνυμα προς τους νονούς να μην ξεχάσουν τη λαμπάδα και πως αυτό το ταπεινό κερί είναι που έχει σημασία και συμβολική αξία και όχι οι συσκευασίες με παιχνίδια (με δώρο τη λαμπάδα).


Το σποτ έγινε αμέσως viral και τα σχόλια πέφτουν βροχή στα social media με άλλους να το βρίσκουν αστείο και άλλους να το θεωρούν απαράδεκτο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!