WOMEN'S GUIDE

5 λάθη που κάνεις και απωθούν τους άντρες

Νομίζεις ότι τα κάνεις όλα τέλεια; Φροντίζεις να είσαι πάντα στη μόδα, βάφεσαι από το πρωί και ακολουθείς τα περιοδικά μόδας ως Βίβλο; Και όμως στα μάτια των αντρών μπορεί να τα κάνεις όλα λάθος.

Ακολουθεί μια λίστα με τα 5 πράγματα που σιχαίνονται οι άντρες στις γυναίκες

 1. Τα περίπλοκα χτενίσματα

Δεν είναι ακριβώς ότι τα σιχαίνονται αλλά δεν τους εντυπωσιάζουν κιόλας. Ρώτα όποιον άντρα φίλο σου θες, ακόμα και τον μπαμπά σου. Θα σου πει πως προτιμά τα απλά χτενίσματα και τα απαλά μαλλιά, χωρίς πολλά προϊόντα styling.

2. Το υπερβολικό μακιγιάζ

Αυτό πραγματικά το σιχαίνονται, ενίοτε τους τρομάζει κιόλας. Τους ενοχλεί ιδιαίτερα το make up που βάζουμε ως βάση που όταν χρησιμοποιηθεί υπερβολικά μας κάνει να φαινόμαστε ψεύτικες. Επίσης φρικάρουν με τους κόμπους από την υπερβολική μάσκαρα στα βλέφαρα, αλλά και με τις στραφταλιζέ σκιές.

4. Το τραχύ δέρμα με τρίχες

Αποτρίχωση κορίτσια, μην την ξεχνάτε. Αυτό είναι το must πριν από κάθε ραντεβού και όχι το μακιγιάζή τα μαλλιά. Επίσης καλό είναι να φροντίζουμε να ενυδατώνουμε συχνά την επιδερμίδα μας, γιατί θέλουν όταν  μας αγγίζουν να είναι απαλή και όχι να τους θυμίζει αγρότη στο μποστάνι.

4. Τα πολύ ψηλά τακούνια

Ειδικά αν δεν έχουν συνηθίσει να σας βλέπουν να τα φοράτε. Και η ξαφνική αύξηση ύψους τους κάνει να νιώθουν μειονεκτικά και το πιθανότερο είναι πως θα περάσουν όλο το βράδυ να προσέχουν μην σκοντάψετε.

5. Το πολύ και «βαρύ» άρωμα

Όσο τα λατρεύουν άλλο τόσο τα μισούν όταν αυτά είναι έντονα ή έχετε βάλει υπερβολικά πολύ άρωμα. Τα αρώματα θέλουν εγκράτεια και πρέπει να χρησιμοποιούνται σε μικρές ποσότητες στα σωστά σημεία. Επίσης μην μπλέκετε τα αρώματα. Αν η κρέμα σώματός σας έχει άρωμα, τότε μην προσθέσετε μετά κάποιο άλλο, εκτός αν είναι ακριβώς το ίδιο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!