WOMEN'S GUIDE

Μπείτε στη νέα boutique Maison Margiela στο Μιλάνο [εικόνες]

Βρεθήκαμε στο Μιλάνο και επισκεφθήκαμε το ολοκαίνουριο κατάστημα του οίκου Maison Margiela, που έχει πάρει το όνομά του από τον Βέλγο ιδρυτή του Martin Margiela.

Ένα ψηφιδωτό από ξύλο τυλίγει τον ανελκυστήρα και ρέει πάνω στον πάγκο στο νέο κατάστημα Maison Margiela στο Μιλάνο, στη Via Sant'Andrea 5.

Το κατάστημα των 300 τ.μ. που χωρίζεται σε δύο ορόφους, είναι αφιερωμένο στη γυναικεία συλλογή και σχεδιάστηκε σύμφωνα με την αισθητική του οίκου, ενώ ενσωματώνει κάποιες αναφορές στην ιστορία του κτιρίου.

Για να ντύσει το χώρο, η ιταλική εταιρεία Wood-Skin δημιούργησε μία ευλύγιστη ξύλινη επάνδυση από τριγωνικά κόντρα πλακέ.


Το υλικό της Wood-Skin μοιάζει με κουρτίνες που χωρίζουν το χώρο ενώ κάνουν τις πτυχώσεις να μοιάζουν "ζωντανές".

Στον επάνω όροφο βρίσκεται μια σουίτα αφιερωμένη στην πρώτη σειρά υψηλής ραπτικής που σχεδιάστηκε από νέο δημιουργικό διευθυντή του οίκου, τον John Galliano.  Μια επιλογή από τα κομμάτια της σειράς είναι τοποθετημένα σε γυάλινα ντουλάπια, καθώς και στις βιτρίνες των καταστημάτων στο ισόγειο.

Όλο το κατάστημα σύμφωνα με το Dezzen, δημιουργεί την ψευδαίσθηση των τριών διαστάσεων, με το ξύλο και το γυαλί να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Τα κοσμήματα παρουσιάζονται σε γυάλινες βιτρίνες με βάσεις από καθρέφτη, ενώ ένας γυάλινο τοίχος μπροστά από έναν πολυέλαιο δημιουργεί μια "οθόνη" για τα γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!