VIRAL

Μάλλον η Daenerys ευθύνεται για την επική γκάφα με τον καφέ στο GoT [εικόνες]

Καθώς οδεύουμε προς την προβολή του τελευταίου επεισοδίου που θα σημάνει το φινάλε του Game of Thrones, ακόμα δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος που προκλήθηκε με την επική γκάφα που έκανε η παραγωγή, που δεν πρόσεξε πως σε ένα πλάνο υπήρχε ένα πλαστικό κύπελλο με καφέ! Kαι τώρα μάλλον βρέθηκε το άτομο που ευθύνεται για αυτή τη γκάφα.

Θυμίζουμε πως όταν προβλήθηκε πριν λίγες μέρες το 4ο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones,  χιλιάδες παρατήρησαν πως σε ένα πλάνο, πάνω στο τραπέζι στο οποίο κάθονταν η Daenerys, υπήρχε ένα πλαστικό κύπελλο με καφέ από τα Starbucks! Και φυσικά έγινε χαμός στα social media.


Οι παραγωγοί του GoT ζήτησαν συγγνώμη για τη γκάφα και τελικά αποκαλύφθηκε πως το κύπελλο δεν ήταν από τα Starbucks, αλλά από το Paper Cup, ένα καφέ στο Μπέλφαστ, όπου έγιναν και τα γυρίσματα και από εκεί αγόραζε συχνά καφέ και τσάι με βότανα, η Emilia Clarke, η πρωταγωνίστρια που υποδύεται τη Daenerys.

Μάλιστα πολλοί κατηγόρησαν τα Starbucks πως εκμεταλλεύτηκαν το όλο viral θέμα για λόγους διαφήμισης.


Τώρα με νέα ανάρτησή της στο Instagram, η Emilia Clarke, έμμεσα παραδέχεται πως αυτή ευθύνεται για τη γκάφα, αφού ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του GoT,  όπου ποζάρει μαζί με τους Jason Momoa και Peter Dinklage και κρατά στο χέρι της ένα κύπελλο καφέ που μοιάζει με αυτό του επίμαχου πλάνου.


Η ίδια έγραψε και ένα... αινιγματικό μήνυμα που μεταξύ άλλων αναφέρει: "Μήπως τυχαία έπεσα πάνω στην αλήθεια; Αυτός που φέρει το κύπελλο δεν ήπιε το τσάι των Starbucks..."


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!