VIRAL

H Madonna εκνεύρισε την EBU και προκάλεσε χαμό με τα...φάλτσα της

H βασίλισσα της ποπ Madonna, αποφάσισε να αγνοήσει όλες τις εκκλήσεις που δέχτηκε για να μποϊκοτάρει το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ισραήλ και εμφανίστηκε στη σκηνή του τελικού στο Τελ Αβίβ, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια.

Εκτός από το να αγνοήσει τις εκκλήσεις για μποϊκοτάζ, η Madonna αγνόησε και τις απαιτήσεις των διοργανωτών και της EBU, που επιθυμούν να μην υπάρχει κανένα πολιτικό μήνυμα στα σόου που παρουσιάζονται στο διαγωνισμό.


Όμως η Madonna αψήφησε τους κανόνες και δύο από τους χορευτές της εμφανίστηκαν με σημαίες του Ισραήλ και της Παλαιστίνης και περπάτησαν πλάι πλάι στη σκηνή, στο σόου της σταρ που  μιλούσε για ειρήνη και έστελνε ένα μήνυμα ανθρώπινης αλληλεγγύης . Και φυσικά τα σχόλια έπεσαν βροχή στα social media, αφού πολλοί εσπευσαν να επισημάνουν πως οι Ισραηλινοί διοργανωτές πλήρωσαν εκατομμύρια τη Madonna για να εμφανιστεί στο σόου τους και αυτή τους αγνόησε και μάλιστα μίλησε φια ειρήνη με την Παλαιστίνη μέσα στο Τελ Αβίβ.

 

Πάντως και οι τραγουδιστές της Ισλανδίας φρόντισαν στον τελικό να στείλουν μήνυμα αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους.
 

 

Αλλά αυτό που προκάλεσε επίσης αρνητικά σχόλια ήταν το γεγονός πως η Madonna, ειδικά όταν τραγούδησε το Like a Prayer, ακούστηκε πολύ... φάλτσα!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!