VIRAL

O Jimmy Fallon "έκραξε" το Game of Thrones για τις γκάφες [βίντεο]

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές μέρες, από την προβολή του φινάλε του Game of Thrones, αλλά δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος που προκάλεσε, τόσο γιατί η εξέλιξη της πλοκής απογοήτευσε πολλούς φαν της σειράς όσο και για το γεγονός πως η παραγωγή έκανε μεγάλη γκάφα, ακόμα και στο πολυαναμενόμενο τελευταίο επεισόδιο.

Θυμίζουμε πως η τελευταία σεζόν του Game of Thrones, έχει προκαλέσει την οργή πολλών φαν της τηλεοπτικής σειράς - φαινόμενο, που έφτασαν στο σημείο να μαζεύουν υπογραφές απαιτώντας να γυριστεί εκ νέου όλη η τελευταία σεζόν!


Παράλληλα προκλήθηκε μεγάλος σάλος, αφού η παραγωγή, έκανε αλλεπάλληλες γκάφες, αφού αρχικά είχαν ξεχάσει ένα πλαστικό κύπελλο με καφέ σε ένα πλάνο, μετά είδαμε σε ένα τρέιλερ το κομμένο χέρι του Jaime Lannister να έχει ξανα-φυτρώσει και στο τελευταίο επεισόδιο, είδαμε ένα πλαστικό μπουκαλάκι με νερό να έχει ξεχαστεί κάτω από μια καρέκλα σε ένα ακόμη πλάνο!


Και τώρα ο Jimmy Fallon έβγαλε πολύ γέλιο... κράζοντας το φινάλε του Game of Thrones σχολιάζοντας, πως μετά τον καφέ και το μπουκάλι με το νερό, λογικά ο "Σιδερένιος Θρόνος", θα έπρεπε να έχει την ειδική θήκη για καφέ!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!