VIRAL

Viral έγινε η μεταμόρφωση μιας νεαρής από τη Χαλκίδα - Έχασε 78 κιλά

Μια ανάρτηση στα social media και ένα δημοσίευμα σε site της Εύβοιας, ανέδειξαν την εντυπωσιακή μεταμόρφωση που πέτυχε μια νεαρή κοπέλα από τη Χαλκίδα, η οποία θέλησε να πει σε όλους πως αν κανείς πολεμήσει τα πάθη του και έχει θέληση, μπορεί να πετύχει τα πάντα.

Η νεαρή Κορίνα Γιαννάκη, που πρόσφατα ήταν και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Χαλκίδα, μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να χάσει 78 κιλά.


Συγκεκριμένα το 2011 ζύγιζε 145 κιλά και τώρα ζυγίζει 67 κιλά. Η Κορίνα μοιράστηκε μέσω Διαδικτύου αυτή την μεταμόρφωση και εντυπωσίασε τους πάντες και η ίδια εξήγησε γιατί έκανε την ανάρτηση που έγινε viral.

Ο μόνος λόγος που αποφάσισα να μοιραστώ διαδικτυακά (στην προσωπική μου σελίδα) αυτή την αλλαγή, ήταν γιατί ήθελα να περάσω το μήνυμα ότι όλοι μας μπορούμε να τα καταφέρουμε σε ο,τι θελήσουμε και να απεξαρτηθουμε από τα πάθη μας, αρκεί να το πιστέψουμε πραγματικά»!.

«Το να πας από τα 145 κιλά στα 67 κιλά θέλει θάρρος, δύναμη, πειθαρχία και αποφασιστικότητα. Πόσο μάλλον όταν δεν καταφεύγεις και σε εγχειριτικές μεθόδους. 67 κιλά λοιπόν μετά από 11 χρόνια’ έγραψε η Κορίνα

Η νεαρή Κορίνα όπως ήταν πριν από 11 χρόνια…

Και όπως είναι σήμερα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!