WOMEN'S GUIDE

Και η Kylie Minogue λανσάρει δικά της "Kylie" καλλυντικά [εικόνες]

Πλέον τα καλλυντικά της Kylie Jenner, δεν είναι τα μόνα "Kylie" καλλυντικά στον πλανήτη, αφού και η Kylie Minogue λάνσαρε δικά της προϊόντα μακιγιάζ που φυσικά φέρουν το όνομά της.

Θυμίζουμε πως το 2015 η Kylie Jenner, η μικρότερη από τις αδελφές της οικογένειας Kardashian, είχε νομική διαμάχη με την Kylie Minogue, καθώς η Jenner θέλησε να πατεντάρει το όνομα Kylie κάτι που κατάφεραν να αποτρέψουν οι δικηγόροι της διάσημης τραγουδίστριας.


Βέβαια στην πορεία η Kylie Cosmetics, το brand με καλλυντικά που ίδρυσε η μικρή Jenner, σημείωσε τεράστια επιτυχία και έτσι στα 21 της χρόνια η Kylie Jenner έγινε δισεκατομμυριούχος!


Τώρα όμως και η 50χρονη Kylie Minogue, που πρόσφατα γνώρισε την αποθέωση στο φεστιβάλ Glastonbury, λάνσαρε τα δικά της καλλυντικά.


Τα καλλυντικά της Minogue επίσης λέγονται Kylie και θα τα βρει κανείς στο επίσημο site της τραγουδίστριας το kylie.com. H συλλογή περιλαμβάνει lip gloss, σκιές και άλλα προϊόντα makeup και όπως θα δείτε είναι πολύ girly και έχει μπόλικο glitter και πολύ ποπ συσκευασίες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!