VIRAL

H Gigi Hadid δυσφημίζει τη Μύκονο και προκαλεί χαμό στα social media

To διάσημο top model Gigi Hadid, πρόσφατα βρέθηκε στη Μύκονο (μαζί με την επίσης διάσημη αδελφή της και μοντέλο Bella Hadid) αλλά το γεγονός πως έπεσε θύμα κλοπής την έκανε να μιλήσει με πολύ σκληρά λόγια για το νησί των ανέμων και προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις.

Η 24χρονη Αμερικανίδα καλλονή, σύμφωνα με το ΤΜΖ, ενώ βρίσκονταν στη Μύκονο και ήταν έξω με παρέα και διασκέδαζε, διαπίστωσε πως ληστές είχαν μπει στο σπίτι όπου διέμενε στο νησί και την έκλεψαν.


Η ίδια φρόντισε να επιβεβαιώσει την είδηση με μια ανάρτηση σε ένα από τα επίσημα προφίλ της στα social media, ανεβάζοντας μια selfie  της πλάι στην οποία έγραψε: "Με λήστεψαν. Μην σας ξεγελά το Instagram. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω (σ.σ. τη Μύκονο).LOL.  Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού"

Αυτό το μήνυμα του διάσημου μοντέλου προκάλεσε την οργή πολλών (και όχι μόνο Ελλήνων) που έσπευσαν να κατηγορήσουν το μοντέλο πως υπερβάλει και πως παντού ανά τον κόσμο και ειδικά στις ΗΠΑ, υπάρχει εγκληματικότητα, αλλά κανένας δεν "ακυρώνει" ένα μέρος απλά επειδή του έτυχε κάτι.


Η Gigi μετά τα χιλιάδες σχόλια που δέχτηκε έσπευσε να δώσει εξηγήσει γράφοντας: Επιτρέψτε μου να το καταστήσω σαφές για όσους πιστεύουν ότι δεν δικαιούμαι να εκφράσω την άποψή μου για την εμπειρία μου και να προειδοποιήσω τους ανθρώπους γι’ αυτήν – με λήστεψαν μαζί με άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποια υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατόν να έρθω σε επαφή με οποιαδήποτε μορφή επιβολής του νόμου εκτός από την ιδιωτική μου ασφάλεια. Αυτό είναι ένα προνόμιο το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι που ταξιδεύουν εκεί, δεν θα είχαν. Εάν συμβεί κάτι ενώ το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να γίνει για να προστατευτείς και όταν ανοίξει το αστυνομικό τμήμα, δεν φαίνεται πως η κατάρτιση και οι πόροι του συμβαδίζουν με την διατήρηση της ασφάλειας των ανθρώπων όσον αφορά στον αριθμό των εγκλημάτων που συμβαίνουν εκεί σε νυχτερινή βάση (μιλάω για το συγκεκριμένο νησί μόνο, γιατί εκεί έζησα όλη αυτή την εμπειρία). Αυτή δεν είναι μια πληροφορία που γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι προτού επισκεφθούν την Μύκονο. Αν ήξερα ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν τόσο συχνά και πως δεν υπήρχε αρκετή υποδομή για να προστατευθεί κάποιος, δεν θα είχα πάει. Επομένως αυτή είναι η γνώμη μου που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αν δεν σας αρέσει, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Τέλος, δουλεύω πολύ σκληρά και πολύ σπάνια κάνω ένα τέτοιο ταξίδι για μένα και τους φίλους μου, επομένως αν θέλω να ποστάρω φωτογραφίες από το ταξίδι αφότου με λήστεψαν, θα το κάνω".

Όμως και πάλι πολλοί συνέχισαν να τη βρίζουν. Μάλιστα κάποιοι της είπαν πως και η Kim Kardashian έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο Παρίσι, αλλά δεν είπε πως δεν ξαναπατήσει το πόδι της στην πόλη του φωτός!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!