VIRAL

H Megan Fox επέστρεψε στο Instagram και όλοι μιλούν για υπερβολικό botox!

Η χολιγουντιανή σταρ Megan Fox, για χρόνια φιγουράριζε μόνιμα στις λίστες με τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, αφού η πρωταγωνίστρια των Transformers ήταν μια κουκλάρα.

Και όμως, μολονότι η Megan είναι σήμερα μόλις 33 ετών, από πολύ νεαρή ηλικία ξεκίνησε να κάνει αλλεπάλληλες αισθητικές επεμβάσεις που άλλαξαν εντελώς την εξωτερική της εμφάνιση.


Η ίδια στο παρελθόν είχε παραδεχτεί πως έχει κάνει επεμβάσεις και πως έχει μετανιώσει για κάποιες από αυτές, αλλά φαίνεται πως δεν μπορεί να σταματήσει να καταφεύγει στους πλαστικούς χειρουργούς και τους αισθητικούς.


Μετά από πολύμηνη απουσία από τα social media, η Megan αποφάσισε να επιστρέψει στα social media και έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που προκάλεσε και πάλι πολλά σχόλια για το γεγονός πως η Fox το έχει παρακάνει με τα μπότοξ. Η σταρ ανέβασε τρεις selfies και η ίδια αυτοσαρκάζεται για το πως δείχνει λέγοντας πως τράβηξε 300 φωτιγραφίες για να βρει τρεις που της αρέσουν.


Ωστόσο οι περισσότεροι γράφουν πως σε αυτές τις selfies η Megan Fox δείχνει τόσο παραμορφωμένη από τα μπότοξ, που μοιάζει με... Ασιάτισα.

Ιδού οι επίμαχες selfies


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Aug 5, 2019 at 12:13pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!