WOMEN'S GUIDE

H Rita Ora μας δείχνει ποιο ρετρό κούρεμα θα είναι το νέο απόλυτο hair trend

Το καλοκαίρι (δυστυχώς) οδεύει προς το τέλος του και αν θέλετε να ανανεώσετε το κούρεμά σας εν όψει χειμώνα και αναρωτιέστε ποιο είναι το νέο απόλυτο hair trend δεν έχετε παρά να δείτε τη νέα φωτογράφηση της διάσημης τραγουδίστριας, ηθοποιού και παρουσιάστριας Rita Ora.

H Rota Ora πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Οίκου Μόδας Escada για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 19/20 και σε αυτή έχει υιοθετήσει το κούρεμα που όλοι θεωρούν πως θα κυριαρχήσει τους επόμενους μήνες.


Και δεν είναι άλλο από τη χαίτη! Ναι αυτό το 80s κούρεμα που πριν από αρκετές δεκαετίες το υιοθετούσαν όλοι (και ειδικά οι άντρες με αποτέλεσμα να βγει και η φράση... "λασπωτήρας") έχει γίνει ξανά της μόδας.


Μιλάμε φυσικά για το κούρεμα που θέλει τα μαλλιά να είναι κουρεμένα κοντά μπροστά και πλάι (συχνά με φράντζες ή αφέλειες) και να είναι πολύ μακριά στο πίσω μέρος της κεφαλής.


Αυτό το ρετρό κούρεμα (στα αγγλικά λέγεται mullet) είδαμε στη Rita Ora (η οποία να σημειωθεί το συνδυάζει με ένα ακόμη hot hair trend: τα silver hair δηλαδή τα κατάξανθα σχεδόν λευκά -ασημί μαλλιά) και κάτι μας λέει πως πολλές θα τη μιμηθούν τους επόμενους μήνες.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Aug 18, 2019 at 5:57pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!