VIRAL

Influencer "έστησε" τροχαίο ατύχημα για να βγάλει λεφτά; Χαμός στο twitter

Το να είναι κανείς influencer στα social media δεν σημαίνει απλά πως μπορεί και "επηρεάζει" πολλούς και διαμορφώνει μόδες και τάσεις, αλλά σημαίνει πως μπορεί κανείς να βγάλει και πολλά λεφτά από διαφημίσεις και χορηγίες.

Και στην εποχή της απόλυτης κυριαρχίας των social media έχουμε δει πως πολλοί προσπαθούν να γίνουν influencers ενώ κάποιοι κάνουν ακραία πράγματα για να κερδίσουν μερικά likes και φήμη.
Έτσι έχουμε δει κάποιοι να "στήνουν" ψεύτικες προτάσεις γάμου ακόμα και να κινδυνεύουν να σκοτωθούν ή να τραυματίζονται σοβαρά στην προσπάθεια να τραβήξουν μια πόζα ή ένα βίντεο που θα εντυπωσιάσει τους πάντες στα social media. Όμως αυτό που κατηγορείται πως έκανε μια Αμερικανίδα influencer ξεπερνά κάθε όριο.


Ο λόγος για την Tiffany Mitchell, που ζει στο Νάσβιλ των ΗΠΑ και είναι δημοφιλής στο Instagram, έχοντας μερικές εκατοντάδες χιλιάδες followers.


H Tiffany, στα τέλη του περασμένου μήνα ανέβασε στα social media μια σειρά από φωτογραφίες, που έδειχναν πως η νεαρή είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή της.


Πλέον η Tiffany έχει διαγράψει αυτές τις φωτογραφίες από το Instagram,  ενώ αναγκάστηκε να κάνει "ιδιωτικό" και το προφίλ της για να αποφύγει τον ορυμαγδό σχολίων που δέχεται, αφού χιλιάδες την κατηγορούν πως έκανε κάτι απαράδεκτο: σκηνοθέτησε το τροχαίο για να βγάλει λεφτά.


Συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες των social media παρατήρησαν πως η Tiffany όχι μόνο δείχνει να μην έχει πάθει απολύτως τίποτα, αλλά σε μια από τις φωτογραφίες έχει τοποθετήσει σε εμφανές σημείο, μπουκαλάκια με νερό συγκεκριμένης εταιρείας και την κατηγορούν πως το έκανε για να  βγάλει λεφτά από την εν λόγω εταιρεία. 


Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν έχει πάρει λεφτά για αυτή την ανάρτηση και πως δεν έχει συνεργασία με καμιά εταιρεία (το επιβεβαιώνει και η εταιρεία) και πως στο συγκεκριμένο ατύχημα όντως τραυματίστηκε, αλλά ελαφρά γιατί φορούσε το κράνος της.


Ωστόσο χιλιάδες συνεχίζουν να μην την πιστεύουν και σχολιάζουν πως είναι αδιανόητο κάποιος, ακόμα και για πλάκα, να προσποιείται πως είχε τροχαίο ατύχημα με μηχανή, αφού τα τροχαία κάθε μέρα στερούν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, ενώ συνεχίζουν να αμφισβητούν πως το όλο σκηνικό δεν ήταν στημένο, αφού λένε πως κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν κάνει φωτογράφηση ενώ έχει μόλις εμπλακεί σε τροχαίο!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!