VIRAL

Όλοι έχουν... φρικάρει με τη νέα μεταμόρφωση της Charlize Theron [εικόνες]

Πλώρη για νέο Όσκαρ φαίνεται πως έβαλε η χολιγουντιανή σταρ Charlize Theron, αφού η νέα της μεταμόρφωση έχει φρικάρει τους πάντες.

Θυμίζουμε πως όταν είχε μεταμορφωθεί σε λεσβία ψυχοπαθή δολοφόνο στο Monster, η Charlize είχε κερδίσει το πρώτο της Όσκαρ και τώρα που είδαμε το τρέιλερ της νέας ταινίας της, όλοι εικάζουν πως ήδη η Theron έχει στο τσεπάκι της την υποψηφιότητα για Όσκαρ.


Η νέα ταινία λέγεται Bombshells και αφηγείται την ιστορία με τα σεξουαλικά σκάνδαλα που είχαν πρωταγωνιστή τον Roger Ailes του Fox News, που κατηγορήθηκε πως παρενοχλούσε σεξουαλικά πολλές από τις γυναίκες δημοσιογράφους και τις παρουσιάστριες δελτίων ειδήσων του τηλεοπτικού δικτύου FOX.


Μαζί με την Charlize πρωταγωνιστούν και οι Nicole Kidman και Margot Robbie. Και οι τρεις διάσημες ηθοποιοί ερμηνεύουν τους ρόλους γνωστών τηλεοπτικών κυριών (ενσαρκώνουν στη μεγάλη οθόνη τις Megyn Kelly, Gretchen Carlson και Kayla Pospisil αντίστοιχα).

H Gretchen Carlson (αριστερά) και η Megyn Kelly (δεξιά).


Όμως ειδικά η μεταμόρφωση της Charlize σε Megyn Kelly  είναι εξωφρενικά ακριβής!


 Φυσικά αυτή η μεταμόρφωση σε μεγάλο βαθμό οφείλεται σε ταλαντούχους makeup artists και σε "προσθετική προσώπου", αλλά και πάλι όλοι έχουν φρικάρει με το πόσο τέλεια μπόρεσε να μιμηθεί η Theron την Kelly και σχολιάζουν πως επισκίασε ακόμα και την μεταμόρφωση της Kidman.

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που σχολιάζουν ως αστεία την μεταμόρφωση


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!