VIRAL

O Bradley Cooper απέκτησε μουστάκι και δεν αρέσει σε κανέναν [εικόνες]

Θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες στο Χόλιγουντ και τώρα που χώρισε με το διάσημο μοντέλο Irina Shayk, το όνομά του φιγουράρει στη λίστα με τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Αλλά μάλλον θα βγει από τη λίστα αν συνεχίσει να έχει το μουστάκι που απέκτησε πρόσφατα.

Το 2019, επαγγελματικά, ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τον Bradley, αφού η πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε ο ίδιος (το μιούζικαλ A Star Is Born με τη Lady Gaga) απέσπασε πολύ θετικές κριτικές και προτάθηκε για Όσκαρ.


Ωστόσο στην προσωπική του ζωή, τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, αφού πριν από λίγες εβδομάδες χώρισε με την Irina με την οποία έχει αποκτήσει μια κορούλα.


Και τώρα που ο Bradley προσπαθεί να ξεπεράσει το χωρισμό του, φαίνεται πως αποφάσισε να αλλάξει και την εξωτερική του εμφάνιση και πλέον έχει αποκτήσει ένα... παχύ μουστάκι.


Μόνο που σε κανέναν δεν αρέσει αυτό το μουστάκι, στα  social media γίνεται χαμός από αστεία σχόλια για το μουστάκι του Bradley, ενώ γυναικεία περιοδικά όπως το Cosmopolitan το χλευάζουν και λένε πως θυμίζει Super Mario!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!