WOMEN'S GUIDE

H Lady Gaga μιλά για το δικό της brand καλλυντικών και τη δύναμη του μακιγιάζ

H διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει πλέον αποκτήσει (και αυτή) το δικό της band καλλυντικών Haus Labs (Labatories) και τώρα πόζαρε για τοBest of Beauty τεύχος του αμερικανικού περιοδικού Allure και φυσικά φόρεσε τα δικά της καλλυντικά.

Στα 33 χρόνια της η καριέρα της βρίσκεται στο απόγειο, αφού κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ ως ηθοποιός και κέρδισε και ένα Όσκαρ για το τραγούδι της "Shallow" στο φιλμ A Star is Born.
Και τώρα το νέο της όραμα είναι να δείξει στον κόσμο τη δύναμη του μακιγιάζ.


Η ίδια μιλώντας στο Allure για τα καλλυντικά της, που είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο μέσω Amazon, είπε πως επίτηδες φρόντισε να είναι όλα σε προσιτές τιμές γιατί θέλει όλοι να ανακαλύψουν τη δύναμη του μακιγιάζ, που η ίδια έχει εκτιμήσει πολύ στη ζωή της.


Η σταρ που έγινε διάσημη για τις αλλεπάλληλες μεταμορφώσεις της και τις εκκεντρικές εμφανίσεις της, παραδέχεται πως από μικρή δεν ένιωθε ποτέ όμορφη και πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν μέρες που δεν νιώθει όμορφη και ίσως για αυτό λατρεύει το μακιγιάζ.


Μίλησε με μεγάλη λατρεία για το μολύβι χειλιών και είπε πως είναι το καλλυντικό που λατρεύει όσο κανένα άλλο, γιατί με το που το πιάνει στα χέρια της νιώθει πολύ δημιουργική.
Όλα τα καλλυντικά της Lady Gaga τα βρίσκει κανείς στο hauslabs.com.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!