VIRAL

H Aniston πόσταρε παιδική φωτογραφία της και έριξε (ξανά) το Instagram

Στο 50ο έτος της ηλικίας της η χολιγουντιανή σταρ Jennifer Aniston αποφάσισε για πρώτη φορά να ασχοληθεί με τα social media δημιουργώντας το δικό της account στο Instagram και μέσα σε τρεις μέρες σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Η Aniston με την πρώτη selfie που ανέβασε (μια πόζα της παρέα με όλους τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά Friends) μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, αφού ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο followers σε μόλις 5 ώρες  και 16 λεπτά έσπασε το "φράγμα" του 1 εκατομμυρίου followers, κλέβοντας το ρεκόρ από τους Meghan & Harry που είχαν πετύχει το ίδιο μέσα σε 5 ώρες και 45 λεπτά.


Σήμερα η Aniston, μέσα σε μόλις 3 ημέρες και με μόνο 3 posts μετρά ήδη 13.3 εκατομμύρια followers και αυτός ο αριθμός ανεβαίνει λεπτό με λεπτό!


Και μάλλον η Aniston αμέσως έμαθε πως λειτουργούν τα social media, αφού χθες Πέμπτη 18 Οκτωβρίου έκανε το πρώτο της TBT (Throw Back Thursday) και μας έδειξε πως ήταν στα παιδικά της χρόνια και σήμερα και έκανε νέο ρεκόρ αφού έσπασε το φράγμα του 1 εκατομμυρίου likes μέσα σε ελάχιστο χρόνο (πλέον η ανάρτηση έχει πάνω από 4 εκατομμύρια likes).


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Oct 17, 2019 at 11:48am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!