WOMEN'S GUIDE

Οι τάσεις του μακιγιάζ για τη νέα σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2019-2020

της Ελένης Κρίγκου
Brows&Beauty Artist

Και να που οι πρώτες βροχές έπεσαν, μια δροσούλα νιώσαμε, κίτρινα φύλλα είδαμε και όλα αυτά για να μας θυμίσουν πως καλωσορίζουμε νέα εποχή. Το αγαπημένο μας φθινόπωρο έφτασε και εμείς το υποδεχόμαστε έτοιμες για ανανέωση. Τα χρώματα στα ρούχα και στο μακιγιάζ αλλάζουν και για να είμαστε πολύ in στην μόδα ρωτήσαμε τι θα είναι trendy για φέτος στα χρώματα του μακιγιάζ.

Η make up artist και ηθοποιός Έλενα Λιασίδου μας μίλησε αναλυτικά για τις νέες τάσεις τις οποίες λατρέψαμε ήδη.

"Οι τάσεις του μακιγιάζ για την σεζόν φθινόπωρο - χειμώνας 2019 είναι εδώ! Οι σχεδιαστές και οι makeup artists μίλησαν μέσα από τις πασαρέλες. Φέτος, λοιπόν, έχουμε για άλλη μια φορά το κλασικό πλέον μακιγιάζ smokey eye σε μαύρους και καφέ τόνους συνδιασμένο με χείλη σε nude αποχρώσεις. Επίσης επικρατεί πολύ το κλασικό κόκκινο κραγιόν, με την διαφορά ότι φέτος το υπόλοιπο πρόσωπο βάφεται έτσι, ώστε να φαίνεται σχεδόν άβαφο, εντελώς φυσικό και φρέσκο.

 Για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, δοκιμάστε να κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ σας καθώς επίσης την αντικατάσταση του κλασικού foundation σας με μία BBCream και ελάχιστο μπρόνζερ.

 Η λάμψη πάνω από τα ζυγωματικά θα βοηθήσει στην ακτινοβολία του προσώπου σας. 

Άλλη μία τάση που κυριαρχεί πολύ σε συνδιασμό με το φυσικό μακιγιάζ του προσώπου είναι τα χείλη σε πολύ nude τόνους, ακόμα και με απλό και άχρωμο γκλος. 

Για τα μάτια έχουμε και πάλι το eyeliner, μόνο που φέτος το έχουμε σε πολύ πιο έντονες και περίεργες γραμμές, με διαφορετικές τεχνικές και για τις πιο τολμηρές eyeliner χρωματιστό ή ακόμα και με glitter. 

Τα φρύδια φέτος είναι ή έντονα σχηματισμένα ή σχεδόν σαν σβησμένα. Οι βλεφαρίδες είναι έντονες και γεμάτες και φέτος μπαίνει στο παιχνίδι του μακιγιάζ η εφαρμογή ψεύτικων βλεφαρίδων στην κάτω γραμμή, όπως ακριβώς γινόταν το 1960. 

Όλα όμως αυτά εφαρμόζονται και αλλάζουν στην καθεμιά μας ανάλογα με το σχήμα του προσώπου και το σχήμα των ματιών." 

Μέσα από το μακιγιάζ αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά και την ομορφιά μας εφόσον γνωρίζουμε πως να το χρησιμοποιούμε. Με γνώσεις από τις συμβουλές της makeup artist έχουμε τα όπλα για ακόμη πιο όμορφα βαψίματα! 

Ξεκινάμε λοιπόν..μπογιάτισμα και καλός χειμώνας να μας βρει!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!