ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και προσανατολίζεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι αυτό που σε απασχολεί έντονα.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και καλείσαι να επικεντρωθείς κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταποκριθείς με υπευθυνότητα και εργατικότητα ότι έχεις αναλάβει. Το άγχος είναι έντονο και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς με ανώτερους σου γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στις αντιδράσεις σου. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Κρόνο εντείνει την κατήφεια λόγω των ευθυνών που έχεις αναλάβει και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να απομονωθείς από όλους και όλα αφού δεν είναι εύκολο να  ξεπεράσεις την ένταση και το άγχος.

Σήμερα η προσωπική σου ζωή μπορεί να επηρεαστεί από την κακή σου διάθεση, φρόντισε να αφήσει τα επαγγελματικά ζητήματα έξω από τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, η περίεργη ψυχολογία σου μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στην εξέλιξη της.

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έντονη είναι η διάθεση να ασχοληθείς με σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν αφού θέλεις να αναπτύξεις τους πνευματικούς ορίζοντες. Πιθανό είναι να υπάρξουν προσκλήσεις από πρόσωπο του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που θα σε γεμίσουν χαρά και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Κρόνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις στις παρέες που θα βρεθείς που θα είναι δεσμευτικές για εσένα και την προσωπική σου εξέλιξη.

Σήμερα η σταθερότητα είναι κάτι σημαντικό για την προσωπική σου ζωή, διασκέδαση και ωριμότητα εναρμονίζονται και δίνουν ασφάλεια στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα παίξει καθοριστικό ρόλο την ερωτική σου ζωή καθώς έρχεται για να μείνει.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο εκνευρισμός είναι έντονος από το πρωί καθώς ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να προκαλούν κακή διάθεση. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις είναι κυρίως τα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν και καλείσαι να δραστηριοποιηθείς για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Κρόνο εντείνει τη μοναχικότητα, την καχυποψία και τη ζήλια και δεν αποκλείεται να ξεσπάσει στο ταίρι σου λόγο των απωθημένων και των φόβων που εκδηλώνονται δημιουργώντας πρόβλημα σε προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα η ψυχολογία σου βαραίνει και αυτό μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου, φρόντισε να μην εκδηλώσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες γιατί θα υπάρξει αποστασιοποίηση. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εσωστρέφεια και η κατήφεια δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθείς στο ερωτικό παιχνίδι.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και ενδιαφέρεσαι κυρίως για να λύσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Καλά θα κάνεις βέβαια να διεκδικήσεις τα θέλω σου γιατί πιθανό είναι να καταπιεστείς και τελικά να μείνεις ανικανοποίητος. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Κρόνο μπορεί να φέρει σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα οδηγήσουν σε αποφάσεις άκρως δεσμευτικές και για τους δύο.  Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξει ψυχρότητα που θα δημιουργήσει προβλήματα για αυτό δείξε προσοχή.

Σήμερα φρόντισε να μην καταπιέζεις το ταίρι σου γιατί το πιθανότερο είναι να πάρει αποστάσεις που τελικά θα σε πληγώσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που πιθανό είναι να οδηγήσει σε μία σημαντική σχέση στη ζωή σου. 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να λήξεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν την καθημερινότητα και στη δουλειά σου και να αυξάνουν κατακόρυφα την ένταση και το άγχος.  Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την επικριτική σου διάθεση γιατί είναι αυτή που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Κρόνο εντείνει το άγχος και τις εμμονές και δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων για λεπτομέρειες που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα σε σχέσεις που έχεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Σήμερα προσοχή γιατί η εμμονική σου διάθεση θα οδηγήσει σε ένταση τελικά ψυχρότητα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και το άγχος που υπάρχει λόγω της καθημερινότητας δεν αφήνει περιθώρια για να φλερτάρεις.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς κυρίως με την ερωτική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις τον έρωτα, τη διασκέδαση και την καλοπέραση με την παρέα σου και το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Σημαντικό είναι να περιορίσεις την ανάγκη αυτοπροβολής γιατί είναι αυτό που θα οδηγήσει σε υπερβολές και τελικά θα επικρατήσει δυσαρέσκεια. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Κρόνο μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία σημαντικών συζητήσεων με το ταίρι σου πού θα οδηγήσει σε αποφάσεις μακροπρόθεσμες για τη σχέση σας.

Σήμερα βλέπεις τη σχέση σου με σοβαρότητα και διάθεση να βάλεις γερά θεμέλια για το μέλλον και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή από δω και στο εξής.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσει ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογενειακή σου εστία καθώς δεν αποκλείεται να έχουν προκύψει θέματα που να έχουν δημιουργήσει ένταση με πρόσωπα της οικογένειας. Προσοχή γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεση και η κυκλοθυμία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις που δεν θα βοηθήσουν, αντίθετα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Κρόνο βαραίνει και άλλο τη διάθεσή σου και το πιθανότερο είναι να απομονωθεί μακριά από τον κοινωνικό περίγυρο θέλοντας να επικεντρωθεί στην οικογένεια και στο πώς μπορείς να ξεπεράσεις ότι σε προβληματίζει.

Σήμερα κατήφεια και κυκλοθυμία μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να μείνεις μόνος δεν αφήνει περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι και κοινωνική ζωή.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα του κοντινού σου περίγυρου γιατί είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να συζητήσεις μαζί τους και να δώσεις λύσεις σε θέματα που πιθανά απασχολούν. Εμπορικές συμφωνίες και δημόσιες σχέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και πιθανό είναι να υπάρχουν συμφωνίες που θα είναι σημαντικές για σένα. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Κρόνο σου δίνει την ευκαιρία να κάνει σημαντικές συζητήσεις όπου η λογική θα κυριαρχήσει και δεν αποκλείεται να βρεθούν πρακτικές λύσεις που θα ανακουφίσουν στενά σου πρόσωπα.

Σήμερα η ρεαλιστική και ώριμη σκέψη και ο τρόπος που επικοινωνείς θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να ξεπεραστούν ζητήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που δεν βλέπεις επιπόλαια και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και προσανατολίζεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι αυτό που σε απασχολεί έντονα. Οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμοί είναι πιθανόν να προκύψουν και μπορείς να το διεκπεραιώσεις φρόντισε μόνο να μην μπεις σε σπατάλες και περιττά έξοδα βγάζοντας τον προϋπολογισμό σου εκτός και δημιουργώντας πρόβλημα στο ταμείο σου. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Κρόνο εντείνει την ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης και δεν αποκλείεται αυτό να εκτονωθεί κυρίως σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζοντας σημαντικά την προσωπική σου ζωή.

Σήμερα το πείσμα και κτητικότητα εντείνονται λόγω ανασφαλειών που σε διακατέχουν, πρόσεξε γιατί μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το έλλειμμα αυτοπεποίθησης γίνεται έντονο και δεν αφήνει περιθώρια για φλερτ και ερωτική δράση. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται  στο ζώδιό σου που σου δίνει τον πρωταρχικό ρόλο κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θα διστάσεις να εκφράσεις συναισθήματα και απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις έντονα νευρικός και υποκειμενικός και αυτό να επηρεάσει την πορεία των συζητήσεων προκαλώντας ένταση και αντιπαραθέσεις. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Κρόνο σε περιορίζει και μπορεί να κλειστείς στον εαυτό σου θέλοντας να κάνεις προσωπικά ξεκαθαρίσματα για το πως θέλεις να κινηθείς από δω και στο εξής σε συνεργασίες και προσωπική ζωή.

Σήμερα η κατήφεια και η αυστηρότητα που έχεις πιθανό είναι να επηρεάσουν σημαντικά τη σχέση σου και να υπάρχει αποστασιοποίηση από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία, η διάθεσή σου όμως θα παίξει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και εντείνεται η ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε προβληματίσουν έντονα. Σημαντικό είναι να εκτονωθείς μέσω της τέχνης και του διαλογισμού για να μπορέσεις να ισορροπήσεις και να συγκεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας που είναι πολύ απαιτητικά και χρειάζονται την προσοχή σου. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Κρόνο ρίχνει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και είναι επιτακτική ανάγκη να μπορέσεις να διαχειριστείς τη μελαγχολία και πιθανή θλίψη που μπορεί να υπάρξει λόγω φόβων που προκύπτουν και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

Σήμερα η ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα συμπεριλαμβάνει και το ταίρι σου και μπορεί να υπάρξει αποστασιοποίηση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα του παρελθόντος που θα επιστρέψουν και θα εντείνουν την ανασφάλεια και τους φόβους σου. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η ανάγκη να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα είναι έντονη γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις μαζί τους επιδιώκοντας να εκφράσεις απόψεις και σκέψεις που μπορεί να έχεις. Σημαντικό είναι να μην γίνεσαι αλαζονικός και εριστικός με οποίο διαφωνούν μαζί σου γιατί θα δυναμιτίσει στην ατμόσφαιρα σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Αργά το βράδυ η σύνοδός της με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να θέσεις στο εδώ και τώρα ρεαλιστικούς στόχους και να κάνει σημαντικά βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σου.

Σήμερα το να πραγματοποιήσεις στόχους με το ταίρι σου είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από τον φιλικό περίγυρο που θα σε βοηθήσει πρακτικά να φτάσεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!