WOMEN'S GUIDE

Η απάντηση στην top beauty απορία της χρονιάς σύμφωνα με τη Google

Κάθε χρόνο η Google ανακοινώνει τη λίστα με τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις της χρονιάς σε διάφορες κατηγορίες και το 2019, σε θέματα ομορφιάς και μακιγιάζ, οι περισσότερες γυναίκες αναζήτησαν την απάντηση σε μια συνηθισμένη απορία.

Η απορία είναι πως εφαρμόζει κανείς σωστά το υγρό foundation, δηλαδή τα καλλυντικά σε υγρή μορφή που λειτουργούν ως βάση για το μακιγιάζ και είναι γνωστά και ως υγρό makeup.


Και την απάντηση τη βρήκαμε στο jenny.gr

Το πρώτο βήμα είναι να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση για την επιδερμίδα σας.
Δοκιμάστε το foundation στην περιοχή του σαγονιού  και ελέγξτε το στο φως της ημέρας. Το σωστό χρώμα είναι αυτό που θα ταιριάξει στο δέρμα σας χωρίς καμία ανάμειξη.

Προετοιμάστε την επιδερμίδα για να εφαρμοστεί το foundation. Για σωστό αποτέλεσμα αρκεί να ξεκινήσετε με μια καλά καθαρισμένη επιδερμίδα. Εφαρμόστε την ενυδατική σας σε όλο το πρόσωπο και περιμένετε πέντε λεπτά για να απορροφηθεί σε βάθος. Το primer θα βοηθήσει αρκετά στην προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας αλλά και στη σωστή εφαρμογή του foundation.

Τέλος, το πιο σημαντικό βήμα είναι η εφαρμογή έτσι για να πετύχετε την τέλεια κάλυψη χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα beauty-blenders ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!