VIRAL

Η Kim παραδέχτηκε πως έκανε photoshop σε μια viral φωτογραφία της

Τελικά αποδείχτηκε πως οι... αετομάτηδες που εδώ και πέντε μέρες σχολίαζαν πως η Kim Kardashian χρησιμοποίησε ξανά (κακό) photoshop σε μια από τις αναρτήσεις της στα social media (και έκανε πάταγο) είχαν απόλυτο δίκιο!

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες μέρες η Kim Kardashian ανέβασε στα social media την ετήσια οικογενειακή πόζα για τα Χριστούγεννα.


Εδώ και χρόνια οι Kardashians συνηθίζουν να κάνουν φωτογραφήσεις - υπερπαραγωγές, για τις Christmas Cards τους, όπου ποζάρουν όλες μαζί, όμως φέτος η Kim επέλεξε να ποζάρει μόνο με τα μέλη της οικογένειας που έχει δημιουργήσει με τον ράπερ Kanye West χωρίς τις διάσημες αδελφές της ή την μητέρα της.


Μάλιστα η πόζα ήταν πολύ απλή με όλη την οικογένεια να φορά γκρι αθλητικές φόρμες και να στέκεται στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού τους.


Η φωτογραφία συγκέντρωσε εκατομμύρια likes και σχόλια και έκανε το γύρο του κόσμου, αλλά κάποιοι παρατήρησαν πως κάτι... περίεργο συνέβαινε με τη πόζα της μεγάλης κόρης της Kim, της 6χρονης North West, αφού το κοριτσάκι έμοιαζε να κοιτάει σε άλλη κάμερα και ο φωτισμός της έδειχνε διαφορετικός και άρχισαν να κατηγορούν την Kim πως έβαλε με photoshop τη μικρή στο πλάνο.


Και τελικά είχαν δίκιο και χθες Τρίτη, η Kim βρέθηκε καλεσμένη στο σόου της Ellen Degeneres και ομολόγησε πως αναγκάστηκε να προσθέσει την κόρη της με Photoshop επειδή η μικρή ήταν πολύ άτακτη και δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί τους εκείνη την ημέρα.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The West Family Christmas Card 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Dec 13, 2019 at 8:18am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!