VIRAL

H Kim Kardashian μας έδειξε το ψυγείο της και τρέλανε κόσμο [βίντεο]

Για μια ακόμη φορά η Kim Kardashian κατάφερε να τρελάνει κόσμο και το έκανε απλά και μόνο με το να ποζάρει πλάι στο ψυγείο της.

Η Kim ανέβασε στο  Snapchat, μια πόζα της όπου φοράει εσώρουχα από το δικό της brand Skims, και στέκεται μπροστά στο ανοιχτό ψυγείο του σπιτιού της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian Snapchat (@kimkardashiansnap) on Jan 7, 2020 at 9:15am PST


Αμέσως χιλιάδες από τους εκατομμύρια followers της παρατήρησαν πως το ψυγείο έδειχνε άδειο, έχοντας μόνο γάλατα και νερά και άρχισαν να την κράζουν πως ανέβασε αυτό το post καθαρά για διαφημιστικούς λόγους, αφού αυτό το άδειο ψυγείο δεν μπορεί να είναι το ψυγείο μιας πλούσιας οικογένειας με 4 μικρά παιδιά.

Έτσι η Kim αποφάσισε να... βουλώσει στόματα και να μας δείξει τι... ταΐζει τα παιδιά της και ξεκίνησε μια ξενάγηση στα.... ψυγεία της.


Όπως θα δείτε το σπίτι της Kim έχει ένα ατελείωτο κελάρι γεμάτο τρόφιμα. Αρχικά δείχνει ένα διάδρομο με πολλά βάζα ενώ σε ένα ντουλάπι υπάρχει ακόμη και μηχανή παγωμένου γιαουρτιού. «Ελάτε λοιπόν στο κελάρι μου… Έχω ξεφορτωθεί όλο το πλαστικό, γι’ αυτό υπάρχουν παντού γυάλινα βάζα» τονίζει προχωρώντας προς έναν άλλον χώρο που έχει όλα τα παγωμένα γυάλινα μπουκάλια νερού. Εξηγεί μάλιστα, πως στο συγκεκριμένο ψυγείο διατηρεί όλους τους «φρέσκους χυμούς» και το «κρύο νερό» καθώς και διάφορα είδη γάλακτος» διότι «όλα μου τα παιδιά χρησιμοποιούν διαφορετικό γάλα». «Ωστόσο, επιτρέψτε μου να σας δείξω κάτι» λέει στην συνέχεια, προχωρώντας προς μια άλλη πλευρά του σπιτιού της σε μια πολύ μεγαλύτερη βιομηχανικού τύπου κουζίνα, με inox συσκευές και πάγκους.


«Αυτή είναι η κουζίνα στην οποία συμβαίνουν όλα» λέει καθώς μπαίνει σε ένα πελώριο ψυγείο ντουλάπα γεμάτο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ντρέσινγκς για σαλάτες και πολλά ακόμη. «Παιδιά, έχουμε ένα ψυγείο ντουλάπα όπου διατηρούμε όλα τα φρέσκα, οργανικά προϊόντα μας. Άρα, μπορεί να έμοιαζε με ένα άδειο ψυγείο αυτό που είδατε στην φωτογραφία που τράβηξα πριν, πρέπει να το ομολογήσω. Αλλά αυτό είναι το μεγάλο μας ψυγείο. Έχω κι ένα ακόμη ντουλάπι. Επειδή αυτή είναι η κουζίνα στην οποία μαγειρεύουμε» και η ξενάγηση ολοκληρώνεται με πλάνα από τον καταψύκτη και ένα τεράστιο στοκ από γάλατα για παιδιά.
 

.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!